Συνεχίζει η «στυλοβάτης» του Εθνικού Πειραιά – Φοίβη Χατζηκυριακάκη, μετά την επίσημη ανακοίνωση ανανέωσης της συνεργασίας των κυανόλευκων με την 24χρονη αριστερόχειρα. Από τις Ακαδημίες του Εθνικού, έως την γυναικεία ομάδα η Φοίβη Χατζηκυριακάκη αποτελεί μια εκ των εμπειρότερων και παλαιότερων αθλητριών του συλλόγου, η οποία θα συνεχίσει να ενισχύει την δεξιά πλευρά της επίθεσης.

Η ανακοίνωση του Εθνικού Πειραιά:

Ο Εθνικός Πειραιά και το τμήμα υδατοσφαίρισης γυναικών με χαρά ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας τους με την αθλήτρια Φοίβη Χατζηκυριακάκη, για 8η διαδοχική σεζόν!

«Γέννημα θρέμμα» του Εθνικού Πειραιά, από τις Ακαδημίες μέχρι την γυναικεία ομάδα, η Φοίβη Χατζηκυριακάκη αποτελεί «σημαία» των κυανόλευκων, έχοντας συμβάλλει σημαντικά σε όλες τις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Η 24χρονη αριστερόχειρας αποτελεί βασικό εργαλείο για τον Στέφανο Λέανδρο με σημαντικές δεξιότητες αγωνιζόμενη στην δεξιά πλευρά και οξυδέρκεια σε άμυνα και επίθεση. Το κυανόλευκο #7 ανήκει δικαίως εδώ και πολλές σεζόν στην Φοίβη Χατζηκυριακάκη, η οποία μάλιστα έχει πανηγυρίσει με τον Εθνικό Πειραιά και την κατάκτηση του LEN Trophy, μέσα στον Πειραιά τον Απρίλιο του 2022.

Φοίβη, συνεχίζουμε μαζί…