Το «κυανόλευκο» σκουφάκι θα συνεχίσει να φορά και η Ελένη Κανετίδου την αγωνιστική περίοδο 2023-2024, με την 22χρονη περιφερειακό να ανανεώνει την συνεργασία της με τον Εθνικό Πειραιά. Αγωνιζόμενη κυρίως στην δεξιά πλευρά, η Πρωταθλήτρια Ευρώπης με τον Ολυμπιακό το 2021, αποτελεί πλέον βασικό εργαλείο στο σύνολο του Στέφανου Λέανδρου το οποίο πολύ σύντομα  ξεκινά την προετοιμασία του για την νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση του Εθνικού Πειραιά:

Ο Εθνικός Πειραιά και το τμήμα υδατοσφαίρισης γυναικών με χαρά ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας τους με την αθλήτρια Ελένη Κανετίδου, για ακόμη μια αγωνιστική σεζόν!

Για 2η διαδοχική χρονιά, η 22χρονη περιφερειακός που συνέβαλλε τα μέγιστα στην πορεία των «κυανόλευκων» σε Ελλάδα και Ευρώπη και αγωνίζεται κυρίως στην δεξιά πλευρά της επίθεσης, θα συνεχίσει να αποτελεί βασικό μέλος του συνόλου του Στέφανου Λέανδρου. Με σκοπό την διατήρηση του βασικού κορμού των τελευταίων ετών, η γυναικεία ομάδα του Εθνικού Πειραιά θέτει υψηλότερους στόχους για το 2023-2024, με οδηγό την σταθερότητα και την νεανικότητα στο δυναμικό της, καθώς το ταλέντο στις τάξεις των «κυανόλευκων» παραμένει ανεξάντλητο.

Με πολύτιμη συμβολή στο σκοράρισμα, αλλά και σημαντικές ικανότητες στην άμυνα, η Ελένη Κανετίδου θα συνεχίσει να φορά το «κυανόλευκο» σκουφάκι #10, αποτελώντας βασικό στέλεχος στην πορεία του Εθνικού Πειραιά, σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ελένη, συνεχίζουμε μαζί…