Στη Γερμανία ο Τριανταφύλλου!

0

Μια νέα σελίδα στην προπονητική καριέρα του Γιώργου Τριανταφύλλου ανοίγει άμεσα με έδρα τη Γερμανία, καθώς ο Έλληνας τεχνικός θα ηγηθεί της προσπάθειας που κάνει η πρωταθλήτρια ομάδα της χώρας σε γυναικείο επίπεδο, της SV Bayer Uerdingen 08.

Ο Τριανταφύλλου καλείται να δημιουργήσει ένα νέο σύνολο, σε μια ομάδα εθισμένη στον πρωταθλητισμό, καθώς έχει κατακτήσει τον τίτλο τα τελευταία πέντε έτη διαδοχικά, όμως τώρα δόθηκε εντολή ανανέωσης του ρόστερ.

Οι συνθήκες που προσφέρει η γερμανική ομάδα είναι οι κατάλληλες και έτσι ο νεαρός προπονητής θα δουλέψει για τρίτη φορά στο εξωτερικό, ύστερα από την Αγγλία (Μάντσεστερ) και τη Γαλλία, όπου αποτέλεσε στενό συνεργάτη του Φίλιππου Σακέλη στη Λιλ.

Το Aquafeed24.com επικοινώνησε με τον Γιώργο Τριανταφύλλου, ο οποίος μας δήλωσε τα εξής: 

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την καινούργια αρχή που θα κάνω. Οι άνθρωποι του συλλόγου με κάλεσαν στη Γερμανία να μου δείξουν τις εγκαταστάσεις και να μου εξηγήσουν τι ακριβώς θέλουν να κάνουν. Οι απόψεις μας ταίριαξαν αμέσως. Η ομάδα έχει κερδίσει το πρωτάθλημα τα τελευταία πέντε χρόνια και παρόλο που πέντε βασικές παίκτριες του κλαμπ και της Εθνικής παράλληλα σταμάτησαν, θέλουν να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».