Το τριήμερο του ACROPOLIS κατέκλεισε το ΟΑΚΑ από πολλούς σπουδαίους αθλητές οι οποίοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους τόσο με τις επιδόσεις αλλά και με την εξαιρετικά ευγενική συμπεριφορά τους.

Κολυμβητές από όλο τον κόσμο διακρίθηκαν και φυσικά ως #Aquafeed24 δε θα μπορούσαμε να μην μιλήσουμε μαζί τους για να μας πουν τις εντυπώσεις τους από τη διοργάνωση που έλαβε χώρα στην Αθήνα και το Ολυμπιακό Κολυμβητήριο. Μιλήσαμε έτσι με την εξαιρετική Ένελι Γεφίμοβα η οποία διέπρεψε κάνοντας…συλλογή χρυσών μεταλλίων με τελευταίο αυτό στα 200 μ. πρόσθιο 2:28.37. Η 16χρονη υπερταλαντούχα κολυμβήτρια από την Εσθονία μίλησε στο #Aquafeed24 για τις εντυπώσεις της από το τριήμερο.

Η Ένελι Γεφίμοφα στο #Aquafeed24:

«Καταρχάς είμαι πολύ χαρούμενη, αισθάνομαι πολύ καλά, όλα πήγαν όπως ήθελα. Έπιασα τις επιδόσεις που ήθελα και κατάφερα να πάρω το χρυσό, έχοντας στην ουσία τα αποτελέσματα που ονειρευόμουν. Οι κούρσες ήταν πάρα πολύ δύσκολες όμως, οι αθλητές που ήταν μαζί μου ήταν πάρα πολύ ικανοί και μπορεί να πήρα την πρώτη θέση αλλά και η κολυμβήτρια που ήρθε δεύτερη ήταν πραγματικά πάρα πολύ κοντά μου. Το τριήμερο εδώ στο ACROPOLIS ήταν πάρα πολύ ωραίο και είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ ανάμεσα σε αυτούς τους αθλητές.

Facebook Comments