Η ένταση ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής στην αναμέτρηση της Γλυφάδας με τον Εθνικό για το τουρνουά «Άκης Τσαταλιός» και δεν αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Συγκεκριμένα, έγινε γενική σύρραξη μεταξύ των παικτριών των δύο ομάδων, με άσχημα χτυπήματα όπως μας μετέφεραν όσοι ήταν στο κολυμβητήριο του Λαιμού, ενώ συμμετοχή είχαν οι παίκτριες που βρίσκονταν στον πάγκο.

Οι διαιτητές δεν μπορούσαν να αποβάλουν όλες όσες έβαλαν το χεράκι τους στον καυγά και έτσι στο φύλλο αγώνος γράφτηκαν η Έλενα Γρηγοροπούλου και η Άννα Μαμόγλου από τον ΑΝΟΓ, ενώ από τον Εθνικό η Κάτια Μιχαηλίδου, η Νόρμα Φραγκιουδάκη και η Μάντω Δουρέκα.

Αναμφίβολα το περιστατικό επηρέασε το αποτέλεσμα του αγώνα, καθώς και οι δύο ομάδες έχασαν σημαντικές μονάδες, με αρκετές ιδιαίτερα νεαρές παίκτριες, όπως για παράδειγμα οι Κοντονή, Κολιτσοπούλου, Αρχοντάκη, Γιαννοπούλου και Κατσιμπρή να ρίχνονται στο νερό και να παίρνουν έξτρα χρόνο συμμετοχής.

Για τον Εθνικό δεν αγωνίστηκε η Αναστασία Καλαργυρού και για τον ΑΝΟΓ έλειπε η τραυματίας Εύα Λούδη και Αλεξάνδρα Ακριτίδου.

Ο άτυπος μικρός τελικός του τουρνουά δεν μετέφερε την ένταση, ευτυχώς, στον τελικό ανάμεσα σε Βουλιαγμένη και Ολυμπιακό, καθώς το κλίμα ήταν άριστο ανάμεσα στις παίκτριες, ενώ οι βραβεύσεις στο τέλος κύλησαν όπως έπρεπε, τιμώντας τη μνήμη του Άκη Τσαταλιού.

Πολυτιμότερη παίκτρια των αγώνων αναδείχθηκε η Αλεξάνδρα Ασημάκη και καλύτερη τερματοφύλακας η Σταυρούλα Δουρέκα.