Ο Γενηδουνιάς στο Aquafeed24: «Καμία ομάδα δεν θα μπορούσε»!

by Aquafeed 24

Η ενέργεια και το πάθος των παικτών του Ολυμπιακού τους έφεραν εξ αρχής σε ρόλο φαβορί με αντίπαλο τη Ντιναμό Μόσχας.

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς υποστήριξε μετά την αναμέτρηση, στην οποία σκόραρε τέσσερα γκολ, αν και τραυματίας όλο το προηγούμενο διάστημα, ότι καμία ομάδα δεν θα μπορούσε να κοντράρει τους «ερυθρόλευκους» βάσει της διάθεσης που έδειξαν από το πρώτο φανταστικό οκτάλεπτο του αγώνα (7-1).

Ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς μιλάει στο Aquafeed24

«Σίγουρα δε το περιμέναμε αλλά ο προπονητής μας, ο Θοδωρής Βλάχος, το τόνισε πριν το παιχνίδι ότι πρέπει να κάνουμε μια δυνατή αρχή με ενέργεια, με διάθεση γιατί είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας και θέλουμε πάντα να αποδεικνύουμε ότι από εδώ μέσα δε θα περάσει κανείς εύκολα.

Κανείς δεν περίμενε 7-1, αλλά αφού μας βγήκε… Θεωρητικά ήταν ντέρμπι, αυτή η ομάδα δεν έχει πολλές εμπειρίες στο champions league αν και έχει πολλούς έμπειρους παίκτες, αλλά κέρδισαν τη Γιούγκ στην πρώτη αγωνιστική, όποτε περιμέναμε σίγουρα ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι, αλλά νομίζω καμία ομάδα μέσα εδώ δε θα μπορούσε να μας αντιμετωπίσει, με τόση ενέργεια και τόση διάθεση που βγάλαμε στο πρώτο οκτάλεπτο».

Για το παιχνίδι με τη Μπρέσια:

«Πρέπει να δείξουμε το ίδιο πρόσωπο στα εκτός έδρας παιχνίδια γιατί η αλήθεια είναι πως έχουμε την κακή συνήθεια να μην ξεκινάμε καλά, αλλά πρέπει. Σίγουρα η Μπρέσια είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα που την αντιμετωπίσαμε τρεις φορές πέρυσι. Έχουν αλλάξει αρκετούς παίκτες σίγουρα περιμένουμε ένα πολύ σκληρό ματς όπως πάντα».

Για τον τραυματισμό του:

«Όπως είπε ο Θοδωρής ο Βλάχος δε θέλαμε να ρισκάρουμε να τραυματιστώ να γίνω χειρότερα να πάθει υποτροπή η θλάση και να χάσω ένα μεγαλύτερο διάστημα από τη σεζόν. Βελτιώθηκα αρκετά έκανα αρκετές θεραπείες όλη τη βδομάδα και ήμουν σε μια καλή κατάσταση».

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA