Φουντούλης στο Aquafeed24: «Το καλύτερο ξεκίνημα όσα χρόνια είμαι στον Ολυμπιακό»!

by Aquafeed 24

Ως το δυνατότερο ξεκίνημα σε αγώνα στο Τσάμπιονς Λιγκ χαρακτήρισε ο Γιάννης Φουντούλης το επιμέρους 7-1 κόντρα στη Ντιναμό Μόσχας την Τετάρτη για τη 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Γιάννης Φουντούλης μιλάει στο Aquafeed24.com μετά τη μεγάλη νίκη επί των Ρώσων:

«Το ότι η Ντιναμό ερχόταν στον Πειραιά με νίκη επί της Γιούγκ δίνει ένα έξτρα παράσημο στην εμφάνισή μας. Νομίζω ήταν η καλύτερη μας εμφάνιση σε αγώνα στη συγκεκριμένη διοργάνωση όσα χρόνια είμαι στην ομάδα του Ολυμπιακού και από όσο μπορώ να θυμηθώ το πιο δυνατό ξεκίνημα, απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι γιατί παρότι γνωρίζαμε ότι με το 7-1 της πρώτης περιόδου πιστεύαμε ότι είχαμε φθάσει ήδη στη νίκη, στόχος μας ήταν να κερδίσουμε κάθε οκτάλεπτο και το καταφέραμε στα 3/4 του αγώνα.

Δείχνει πολλά για τον τρόπο σκέψης μας και τη διάθεση που δείξαμε στο αποψινό παιχνίδι».

Για τον επερχόμενο αγώνα με τη Μπρέσια εκτός έδρας:

«Κάθε παιχνίδι στην Ευρώπη είναι ιδιαίτερο, πόσω μάλλον στον δικό μας όμιλο που οι ισορροπίες είναι λεπτές. Αυτό θα επιδιώξουμε, η αρχή σε κάθε παιχνίδι είναι σημαντική. Θα προσπαθήσουμε, θα δουλέψουμε, γιατί έχουμε καιρό μπροστά μας ενώ μεσολαβεί η Εθνική ομάδα και το ταξίδι στην Ιταλία. Θα επιδιώξουμε να είμαστε αντίστοιχα φρέσκοι σωματικά και ψυχολογικά για να μπούμε με το ίδιο πάθος και τον ίδιο τρόπο σκέψης».

Για την ευρεία επικράτηση επί της Ντιναμό:

«Με εξέπληξε η νίκη της Ντιναμό επί της Γιούγκ. Παρόλα αυτά εμένα δεν μου έκανε εντύπωση το σημερινό αποτέλεσμα, περίμενα να είμαστε δυνατοί στην έδρα μας στο πρώτο μας παιχνίδι εντός έδρας. Όχι βέβαια με εννέα γκολ, αλλά πίστευα ότι είμαστε ικανοί να κερδίσουμε και να πάμε τον αγώνα στο δικό μας τέμπο. Αλλά νομίζω για τις υπόλοιπες ομάδες στην Ευρώπη ίσως κάνει αίσθηση η ευρεία νίκη μας».

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA