Ήρθε η στιγμή να αποχαιρετίσει το εθνόσημο η Φιλιώ Μανωλιουδάκη, η οποία σε λίγη ώρα θα δώσει τον τελευταίο της αγώνα με τη «γαλανόλευκη», βάζοντας τέλος σε μια ονειρική διαδρομή στην παγκόσμια ελίτ του αθλήματος.

Μια από τις καλύτερες παίκτριες που έχει αναδείξει το ελληνικό πόλο, ένας αδαμάντινος χαρακτήρας δεν θα φορά πια το σκουφάκι με το νούμερο 10 και δεν θα την δούμε εκ νέου να πανηγυρίζει την κατάκτηση του κόσμου, όπως το 2011 στη Σαγκάη.

Το ευχαριστώ για εσένα Φιλιώ, είναι λίγο…

Η ανακοίνωση της σπουδαίας διεθνούς παίκτριας:

Ένα μεγάλο ταξίδι γεμάτο έντονες στιγμές φτάνει στο τέλος του κ μαζί του ολοκληρώνεται κ το δικό μου όμορφο ταξίδι με την Εθνική Ομάδα! Έφτασε η στιγμή που δεν θα ξανά φορέσω το αγαπημένο μου γαλανόλευκο σκουφάκι!

Είμαι παρά πολύ περήφανη που ύπαρξα μέλος αυτής της ομάδας!
Είμαι πολύ χάρουμενη γιατί θα έχω να θυμάμαι παρά πολλά!! Όμορφες κ άσχημες στιγμές αλλά και αναμνήσεις που θα μου μείνουν για πάντα στο μυαλό κ στην καρδιά μου!!

Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις συμπαίκτριες μου που είχα όλα αυτά τα χρόνια!! Τους προπονητές μου και ειδικά το Γιώργο Μορφέση που συνεργαστήκαμε τα περισσότερα χρόνια αλλά και ζήσαμε τις μεγαλύτερες επιτυχίες αυτής της ομάδας!!
Θα είμαι πάντα κοντά στο άθλημα που μου πρόσφερε τόσα πολλά!

Με σεβασμό κ εκτίμηση,
Φιλιώ Μανωλιουδάκη