Φαινόταν αρκετά δύσκολο εν μέσω play off του ουγγρικού πρωταθλήματος και του επερχόμενου Final 6 του Champions League, η Φερεντσβάρος να έχει συμφωνήσει με παίκτη της Σόλνοκ.

Παρόλα αυτά, δεν αποκλείεται στη συγκεκριμένη περίπτωση, εκτός από καπνός, να υπάρχει και φωτιά.

Η κάτοχος του Euro Cup, η Φερεντσβάρος, φαίνεται ότι ρίχνει πάρα πολλά λεφτά στο τραπέζι και επιχειρεί να αγοράσει ότι καλύτερο υπάρχει στην ουγγρική αγορά. Απόρροια τούτου είναι η εξαιρετική πρόταση που έχει δεχθεί ο Μάρτον Βάμος, νυν παίκτης βαρόμετρο της Σόλνοκ, με τον Ούγγρο αριστερόχειρα να έχει συμφωνήσει σε αρχικό στάδιο τη μετακόμισή του.

Αναμφίβολα αποτελεί μεταγραφική βόμβα, αν πράγματι ολοκληρωθεί η συμφωνία, όμως υπάρχει μια πιθανότητα ο Βάμος να χρησιμοποιεί το έμπρακτο ενδιαφέρον της Φερεντσβάρος, για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Σόλνοκ, υπό καλύτερους οικονομικούς όρους (Πρλαΐνοβιτς και Νάγκι έχουν ήδη ανανεώσει).

Μην ξεχνάμε ότι κατά την αναμέτρηση Σόλνοκ-Ολυμπιακός, ο Βάμος δεν είχε διστάσει να δημοσιοποιήσει ότι η ελληνική ομάδα τον προσέγγισε αμέσως μετά το παιχνίδι για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Επίσης, σύμφωνα με ουγγρικό δημοσίευμα, η Φερεντσβάρος θέλει άμεσα να κλείσει τους εξής παίκτες: Κρίστιαν Μάνχερτζ, Ντένες Βάργκα, Σλόμπονταν Νίκιτς, Νίκολα Γιάκσιτς και τους νεαρούς, Τόνι Νέμετ και Τάμας Σελντμάιερ. 

Για να είμαστε ειλικρινείς, μέχρι σήμερα γνωρίζαμε, ως φημολογία μόνο, για τον Ντένες Βάργκα, τον Σλόμπονταν Νίκιτς και τον Μάρτον Βάμος, για τον οποίο και σχολιάσαμε περαιτέρω.