Εθνικός Πειραιά – Πρώτη συνάντηση: «Εκπροσωπούμε τον «Αυτοκράτορα» και Κυπελλούχο Ευρώπης»!

by Aquafeed 24

Νέα Διοίκηση, Νέος προπονητής, Νέες αθλήτριες και ένα ολόφρεσκο ξεκίνημα για την ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών του Εθνικού Πειραιά, η οποία πραγματοποίησε την Τετάρτη την πρώτη της επίσημη συνάντηση στην ιστορική λέσχη του Ομίλου στην Ακτή Δηλαβέρη 1Α.

Η πρώτη συνάντηση έγινε μέσα σε εξαιρετικό κλίμα από τους ανθρώπους του Εθνικού Πειραιά, με τον Α’ Αντιπρόεδρο, Δημήτρη Κολοβό, να παρουσιάζει τον νέο Διοικητικό ηγέτη του τμήματος γυναικών, Ιωσήφ Βουράκη, αλλά και τον ιατρό της ομάδας, Βαγγέλη Νιάκα, ο οποίος έχει αναβαθμισμένο διοικητικό ρόλο στο τμήμα από φέτος.

Το «παρών» έδωσαν φυσικά ο καινούργιος προπονητής, Στέφανος Λέανδρος, οι συνεργάτιδες του, Άννα Χατζηγιωργάκη και Αγγελική Γερόλυμου, καθώς και ο τεχνικός διευθυντής, Γιώργος Μορφέσης. Ακόμη, στη συνάντηση παρευρέθηκε ο Γενικός Αρχηγός του Εθνικού Πειραιά, Βαγγέλης Αναγνώστου, καθώς και ο προπονητής Νέων γυναικών και Νεανίδων, Πέτρος Δουδέσης.

Αρκετές αθλήτριες της γυναικείας ομάδας, καθώς και παίκτριες των τμημάτων υποδομής ήταν εκεί, με άπαντες να συμφωνούν και να τονίζουν ότι η γυναικεία ομάδα του Εθνικού Πειραιά αποτελεί την Κυπελλούχο Ευρώπης και όλοι οφείλουν να εκπροσωπούν κατά κύριο λόγο το τεράστιο όνομα του Ομίλου, αλλά και το σπουδαίο επίτευγμα της περυσινής χρονιάς που έφερε τον Εθνικό Πειραιά στο προσκήνιο της ευρωπαϊκής υδατοσφαίρισης.

Νέοι αρχηγοί του Εθνικού Πειραιά αποτελούν η Ελένη Σωτηρέλη, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 35ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Σπλιτ και θα αγωνιστεί στον μεγάλο τελικό κόντρα στην Ισπανία με την Εθνική ομάδα γυναικών, ενώ ρόλο αρχηγού θα διατελέσει και η Ιόλη Μπενέκου, η οποία θα έχει «διπλό» ρόλο ως προπονήτρια της ομάδας Προ Μίνι Κορασίδων!

Ιωσήφ Βουράκης, Βαγγέλης Νιάκας και Δημήτρης Κολοβός, μαζί με το προπονητικό επιτελείο θέσπισαν τον δρόμο που οφείλει να περπατήσει φέτος το τμήμα γυναικών, αλλά και τα τμήματα υποδομής, με την ουσιώδη κατεύθυνση ότι άπαντες εκπροσωπούν τον «Αυτοκράτορα» της ελληνικής υδατοσφαίρισης και αυτό προϋποθέτει συνέπεια και πίστη στον στόχο.

Μια νέα αρχή, με διαφοροποιήσεις και αισιόδοξη ματιά, για το τμήμα υδατοσφαίρισης γυναικών του Εθνικού Πειραιά που είναι αποφασισμένο να δουλέψει σκληρά την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Σημειώνεται δε, ότι αρκετές αθλήτριες δεν ήταν δυνατό να παραστούν στην πρώτη συνάντηση και θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα, ενώ θα ενσωματωθούν σε λίγο καιρό στις προπονήσεις της ομάδας, οι οποίες έχουν ξεκινήσει με επικεφαλής τον Στέφανο Λέανδρο στο «τιμόνι».

ΠΗΓΗ: ethnikoswaterpolo.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA