Ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Ιωνικό Νικαίας η Λούση Μοβσεσιάν!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Σε μία πραγματικά πολύ καλή και γεμάτη ουσία κίνηση προχώρησε το σωματείο του Ιωνικού, καθώς ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την Λούση Μοβσεσιάν. Πέραν την ανανέωσης, γνωστοποιήθηκε μάλιστα και η ανάληψη του γυναικείου τμήματος ως πρώτη προπονήτρια της ομάδας παράλληλα με τον ήδη καίριο ρόλο της στις ακαδημίες.

Η Λούση Μοβσεσιάν εργάζεται επί χρόνια με τεράστια επιτυχία στα τμήματα υποδομών, μαθαίνοντας με τον καλύτερο τρόπο νέους και νέες αθλητές και αθλήτριες όσα χρειάζονται προκειμένου να εξελιχθούν. Το σίγουρο είναι πως θα συμβάλλει τα μέγιστα για μία ακόμα σεζόν στην επίτευξη των στόχων της ομάδας της Νίκαιας με τις γνώσεις και της και την δουλειά της.

Η ανακοίνωση του Ιωνικού:

Το τμήμα υδατοσφαίρισης του Ιωνικού Νίκαιας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την αναβάθμιση της Λούση Μοβσεσιάν ως προπονήτριας του Γυναικείου τμήματος παραμένοντας παράλληλα και προπονήτρια στις Ακαδημίες. Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά καθώς ξεκίνησε και έμαθε τα μυστικά του αθλήματος στον Ιωνικό στον οποίο επέστρεψε πέρσι ως προπονήτρια στα αγωνιστικά τμήματα των Ακαδημιών και χάρη στη δουλειά της και την αγάπη της για το άθλημα, θεωρήθηκε η κατάλληλη προκειμένου να πραγματωθεί καλύτερα η φιλοσοφία μας. Έναν Ιωνικό που θα βασίζεται κυρίως στα «παιδιά» του τα οποία και θα επανδρώνουν τις ομάδες Ανδρών και Γυναικών.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA