Εθνική ομάδα: Ορκίστηκαν ως έφεδροι αξιωματικοί οι Ασημένιοι Ολυμπιονίκες του Τόκιο!

Οι Ασημένιοι Ολυμπιονίκες του Τόκιο ορκίστηκαν την Τρίτη ως Έφεδροι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων

by Aquafeed 24

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη! Οι Ασημένιοι Ολυμπιονίκες του Τόκιο, οι Έλληνες διεθνείς της Εθνικής ομάδας ανδρών ορκίστηκαν την Τρίτη ως Έφεδροι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων.

Τελέστηκε η ορκωμοσία των εφέδρων εν ενέργεια αξιωματικών Ολυμπιονικών στην Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ), παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν -μεταξύ άλλων- ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Γιάννης Κεφαλογιάννης και ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης.

Γιάννης Φουντούλης, Μάνος Ζερδεβάς, Μάριος Καπότσης, Ντίνος Γενηδουνιάς, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Κώστας Γκιουβέτσης, Κώστας Γαλανίδης, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Γιώργος Δερβίσης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Άγγελος Βλαχόπουλος και Δημήτρης Σκουμπάκης είναι πλέον με κάθε επισημότητα Έφεδροι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, σε μια σημαντική και απαιραίτητη κίνηση του ελληνικού κράτους προς κορυφαίους αθλητές που εξυψώνουν την Ελλάδα παγκοσμίως και η οποία τους εξασφαλίζει το μέλλον τους, μετα το τέλος της καριέρας τους.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA