Χρυσή Διαμαντοπούλου: Ποια η κατάσταση του τραυματισμού της διεθνούς πορτιέρε!

Στην εικόνα του τραυματισμού της, λύγισαν και οι πιο σκληροί. Η Χρυσή Διαμαντοπούλου όμως, γκολκίπερ της Εθνικής ομάδας είναι θεριό και θα βγει πιο δυνατή και από αυτή τη δυσκολία.

by Μάνος Φυρογένης

Έμοιαζε με τείχος, στο ύψος του Σινικού όταν άπλωνε τα χέρια της. Σωστός «κέρβερος» κάτω από τα γκολπόστ, απροσπέλαστη. Η Χρυσή Διαμαντοπούλου ήταν φανταστική στον μικρό τελικό της «γαλανόλευκης» κόντρα στις Ισπανίδες και ο βασικός λόγος που τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου έφτασαν μία ανάσα από το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο της Ντόχα.

Ένα λεπτό και κάποια δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, ύψωσε τα μακριά της χέρια και κάλυψε για μία ακόμα φορά το τέρμα της, το προστάτεψε. Η κοντινή απόσταση από το τελείωμα της Μάικα Γκαρθία που σταμάτησε στο αριστερό της «πλοκάμι», προκάλεσε άμεσα πρόβλημα στον ώμο. «Ο ώμος μου, ο ώμος μου. Βγήκε ο ώμος μου» αναφώνησε με ό,τι δύναμη της απέμεινε. Σοκαριστική στιγμή.

Η τερματοφύλακας της Βουλιαγμένης βγήκε από νερό με τη βοήθεια των συμπαικτριών της και αποχώρησε καθήμενη σε καροτσάκι. Σφάδαζε από τους πόνους. Όταν το παιχνίδι τελείωσε και έφυγε η πρώτη πικρή για το αποτέλεσμα, με τον τρόπο που αυτό διαμορφώθηκε, άπαντες έπεσαν πάνω στην Χρυσή. «Αυτό που μας νοιάζει τώρα είναι η κατάσταση της υγείας της Χρυσής. Ήταν εκπληκτική η εμφάνισή της. Εύχομαι να είναι περαστικό να μην είναι κάτι σοβαρό. Η υγεία προέχει και όλα τα άλλα έρχονται μετά. Γερά να είναι τα παιδιά, η Χρυσή να μην έχει τίποτα και τα υπόλοιπα γιατρεύονται» είχε δηλώσει η ομοσπονδιακή τεχνικός μεταξύ άλλων λίγα λεπτά μετά το φινάλε του μικρού τελικού.

Κάποιες μέρες αργότερα και ακόμα δεν υπάρχει διαυγής εικόνα για το μέγεθος της ζημιάς. Το οίδημα που υπάρχει στον αριστερό της ώμο δεν επιτρέπει στην μαγνητική στην οποία έχει υποβληθεί τη Δευτέρα να δείξει σαφή αποτελέσματα και τις επόμενες μέρες έπεται επαναληπτική εξέταση για να διασαφηνιστεί η κατάσταση.  Εν αναμονή λοιπόν μίας πιο καθαρής εικόνας με τις ενδείξεις να είναι συγκρατημένα θετικές. Φυσικά οι σκέψεις μας είναι μαζί της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aquafeed24.com (@aquafeed24)

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA