Έρχεται ξανά το σχολικό πρωτάθλημα πόλο – Στο Ναύπλιο το FINAL 4!

by Aquafeed 24

Τον Μάϊο του 2023 το ΓΕΛ Βουλιαγμένης κατέκτησε η πρώτη θέση στο 1ο Σχολικό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης, το οποίο η ΚΟΕ μετά από επίπονες και επίμονες προσπάθειες κατάφερε να καθιερώσει με απόφαση του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Στον μεγάλο τελικό που έγινε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ναυπλίου, επικράτησε 17-7 του Δ5 Αθήνας. Στον αγώνα για τη τρίτη θέση, η Μικτή Πατρών νίκησε 15-9 τον Βόλο.

Έγινε η αρχή και πλέον, η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Π.Ε. και Δ.Ε. του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (Υ.ΠΑΙ.Θ.Α.) σε συνεργασία πάντα με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, προκηρύσσει τους Πανελλήνιους Αγώνες Υδατοσφαίρισης μαθητών και μαθητριών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων (ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ.) Ελλάδας, σχολικού έτους 2023-2024.

Η διοργάνωση των ανωτέρω αγώνων ανατίθεται στις Οργανωτικές Επιτροπές Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας, Ανατολικής Αττικής, Ευβοίας, Μαγνησίας, Λαρίσης, Ανατολική Θεσσαλονίκης, Καβάλας, Αχαΐας, Χανίων, Ηρακλείου και Αργολίδας σε συνεργασία με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους επίσημους κανονισμούς του αθλήματος και η Τελική Φάση (Final-Four) θα λάβει χώρα στις 22 και 23 Απριλίου 2024, στο Ναύπλιο Αργολίδας.

Στους αγώνες μετέχουν μαθητές και μαθήτριες που φοιτούν σε Δημόσιο ή Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο (ΓΕ.Λ.), Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ.) ή σε κάθε εκπαιδευτικό ίδρυμα αρμοδιότητας του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. του οποίου ο τίτλος απόλυσης είναι ισότιμος με τον τίτλο του Γενικού Λυκείου.

Οι σχολικές μονάδες συντάσσουν Λίστα συμμετοχής του σχολείου με τους μαθητές/μαθήτριες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στους αγώνες του αθλήματος της Υδατοσφαίρισης η οποία αποστέλλεται ηλεκτρονικά, υπογεγραμμένη από τον/την Διευθυντή/ντρια του σχολείου, στην οικεία Αθλητική Ομοσπονδία, μέχρι τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024, στην ηλεκτρονική διεύθυνση a.katifes@koe.org.gr

Κάθε λίστα συμμετοχής τόσο των μαθητών όσο και των μαθητριών μπορεί να περιλαμβάνει έως και 20 μαθητές/μαθήτριες αντίστοιχα ανά σχολική μονάδα.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA