Όπως σας είχε ενημερώσει το #AQF24, η ανδρική ομάδα της ΑΕΚ με προπονητή τον Νίκο Βενετόπουλο διατήρησε τρεις αθλητές στο ρόστερ της και συγκεκριμένα τους Κωνσταντίνο Παπάκο, Άρη Μαυρωτά και Δημήτρη Σταμέλο.

Οι ανακοινώσεις της «Ένωσης»: 

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κωνσταντίνο Παπάκο. Ο 20χρονος περιεφερειακός θα παραμείνει στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Πόλο του Συλλόγου για ακόμα ένα έτος.

Ο Κωνσταντίνος Παπάκος θα συνεχίσει να φορά το «κιτρινόμαυρο» σκουφάκι, για τρίτη διαδοχική χρονιά, αποτελώντας μία σίγουρη λύση στην επιθετική γραμμή του «Δικεφάλου», έχοντας να επιδείξει μεγάλη συνεισφορά στις προκρίσεις στα δύο διαδοχικά Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος και στην έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Κωνσταντίνε, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν!


Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Άρη Μαυρωτά. Ο 21χρονος (05/09/2000) περιφερειακός, ύψους 1,77 μ., θα παραμείνει στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Πόλο του Συλλόγου για ακόμα ένα έτος.

Ο Άρης Μαυρωτάς θα συμπληρώσε έτσι 4 χρόνια με το «κιτρινόμαυρο» σκουφάκι, συμβάλλοντας τα μέγιστα στις δύο συνεχόμενες παρουσίες στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος και στην έξοδο στην Ευρώπη.

Άρη, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν!

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Σταμέλο. Ο 21χρονος (30/03/2001) περιφερειακός, ύψους 1,80 μ., θα παραμείνει στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Πόλο του Συλλόγου για ακόμα ένα έτος.

Ο Δημήτρης Σταμέλος φόρεσε το «κιτρινόμαυρο» σκουφάκι για πρώτη φορά το 2020 και συνείσφερε στην παρουσία της ΑΕΚ σε δύο διαδοχικά Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος και στην ευρωπαϊκή συμμετοχή της «Ένωσης».

Δημήτρη, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν!