Όπως σας είχε ενημερώσει αποκλειστικά το #AQF24, ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης ήθελε να ταράξει τα νερά με την απόκτηση της Χρυσής Διαμαντοπούλου και η συμφωνία έγινε… επίσημη τη Δευτέρα, με την διεθνή τερματοφύλακα να αλλάζει αθλητική στέγη ύστερα από πάνω από μια δεκαετία στον Ολυμπιακό.

#TransfersRoom: Η Βουλιαγμένη θέλει να αλλάξει τα δεδομένα με τη Χρυσή Διαμαντοπούλου!

Έτσι λοιπόν, έχοντας κατακτήσει τα πάντα με τα «ερυθρόλευκα» η Διαμαντοπούλου θα φορέσει το σκουφάκι του ΝΟ Βουλιαγμένης, δημιουργώντας ένα εξαιρετικά δυνατό δίδυμο με τη Μαρίνα Κοτσιώνη, με την ομάδα της Κικής Λιόση να έχει ήδη ενισχυθεί με τρεις αθλήτριες πρώτης γραμμής (Διαμαντοπούλου, Σλίκινγκ, Τζούστρα).

Η ανακοίνωση:

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης και το τμήμα υδατοσφαίρισης γυναικών, ανακοινώνουν με χαρά την έναρξη της συνεργασίας τους με την διεθνή τερματοφύλακα, Χρυσή Διαμαντοπούλου!

Η 28χρονη αθλήτρια και μέλος της Εθνικής Ομάδας γυναικών, θα υπερασπίζεται την εστία του Ναυτικού Ομίλου για την σεζόν 2023-2024, έχοντας κατακτήσει πληθώρα τίτλων την τελευταία δεκαετία, ενώ έχει στεφθεί και Πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2015, το 2021 και το 2022 σε διασυλλογικό επίπεδο.

Με την Εθνική ομάδα έχει αγωνιστεί σε όλες τις κορυφαίες διοργανώσεις, έχοντας κατακτήσει δύο ασημένια μετάλλια σε Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, το 2012 και το 2018. Αυτήν τη στιγμή, η έμπειρη πορτιέρε συμμετέχει στην προετοιμασία της «γαλανόλευκης» στην Καλιφόρνια, ενόψει Super Final του World Cup, καθώς και Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στη Φουκούοκα.

Η Χρυσή Διαμαντοπούλου έρχεται να προσφέρει τα μέγιστα κάτω από τα δοκάρια του Ν.Ο.Β., κατέχοντας την εμπειρία και τις παραστάσεις στο υψηλότερο επίπεδο, ενισχύοντας έτσι το σύνολο της Κικής Λιόση για μια χρονιά με σημαντικούς στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ομίλου, η Χρυσή Διαμαντοπούλου δήλωσε τα εξής στο nov.gr: 

«Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή την καινούργια αρχή. Ευχαριστώ πολύ τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης για την θερμή υποδοχή. Ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί με την Κική Λιόση και με όλα τα κορίτσια της ομάδας».

Χρυσή, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης!