Μέσα στις εργατοώρες του Βελιγραδίου, όσον αφορά το FINAL 8, όπου το #AQF24 βρέθηκε εκεί πιο δυνατό και έτοιμο από ποτέ, δεν σταμάτησε η δουλειά μας για όσα θα συναντήσουμε με την επιστροφή μας στην Αθήνα και η πιο έγκυρη και γρήγορη στήλη μεταγραφών, το #transfersoom έχει ακόμη μια σημαντική είδηση να φέρει στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του #AQF24 τις τελευταίες ώρες υπάρχει σημαντική περίπτωση να φθάσει μια ανάσα από την ολοκλήρωσή της μια κορυφαία μεταγραφή για τη Βουλιαγμένη, όσον αφορά τη γυναικεία υδατοσφαίριση, καθώς ο Ναυτικός Όμιλος έχει στο στόχαστρο το «κόλπο γκρόσο» με τη Χρυσή Διαμαντοπούλου.

Η διεθνής τερματοφύλακας έχει γράψει ιστορία με τον Ολυμπιακό και η Βουλιαγμένη θέλει να την εντάξει στο δυναμικό της, μετά τις προσθήκες της Κίτι Λιν Τζούστρα και Μπριτζίτ Σλίκινγκ που έχει αποκαλύψει το #Aquafeed24. Η Χρυσή Διαμαντοπούλου έχει εκλάβει το έντονο ενδιαφέρον της Βουλιαγμένης, ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να κάνουμε λόγο για οριστική συμφωνία, έως ότου υπάρξουν ανακοινώσεις.

Σε περίπτωση που η μεταγραφή τελεσφορήσει, η Βουλιαγμένη θα προσθέσει στο δυναμικό της μια από τις καλύτερες Ελληνίδες τερματοφύλακες όλων των εποχών, η οποία ύστερα από περισσότερα από δέκα χρόνια στις «ερυθρόλευκες» θα αλλάξει αθλητική στέγη, έχοντας κατακτήσει τα πάντα με τον Ολυμπιακό και όχι μόνο μια φορά.

Στη Βουλιαγμένη, μαζί με την αρχηγό, Μαρίνα Κοτσιώνη, θα αποτελέσουν ένα υπέροχο και πολύ δυνατό δίδυμο και θα αποτελέσουν εγγύηση για την ομάδα που θέλει να δημιουργήσει η Κική Λιόση. Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο της Χρυσής Διαμαντοπούλου με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι, ενώ η διεθνής τερματοφύλακας βρίσκεται στην προετοιμασία της Εθνικής γυναικών αυτή την περίοδο.

Την ίδια στιγμή, όπως είναι λογικό, ο Ολυμπιακός θα θελήσει να πλαισιώσει την Ιωάννα Σταματοπούλου, εφόσον αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και η Σταυρούλα Δουρέκα και ήδη υπάρχει ένα δυνατό όνομα Ελληνίδας διεθνούς που βρίσκεται στο τραπέζι.