Πρώτη μεταγραφική κίνηση για τη γυναικεία ομάδας της ΑΕΚ, καθώς ο Μάρκο Μίτσιτς θα έχει στη διάθεσή του μια ποιοτική τερματοφύλακα, την Ελληνοιταλίδα, Ντιβίνα Νίγκρο!

Η Νίγκρο έπαιξε για αρκετά χρόνια στο ιταλικό πρωτάθλημα, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στη γαλλική Λιλ και τώρα έρχεται για να βοηθήσει την προσπάθεια της «Ένωσης» στην Α1 κατηγορία γυναικών. Το σημαντικό για την ΑΕΚ, είναι ότι δεν λογίζεται ως ξένη, καθώς έχει και ελληνικό διαβατήριο.

Η ανακοίνωση:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Ντιβίνα Νίγκρο. Η 24χρονη τερματοφύλακας, που θα αγωνίζεται ως Ελληνίδα, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Πόλο του Συλλόγου.

Η Ντιβίνα Νίγκρο ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα το 2012 με το σκουφάκι της Κοσένζα, όπου αγωνίστηκε έως το 2016, κατακτώντας την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία της Ιταλίας. Το καλοκαίρι του 2016 πήρε μεταγραφή για την Πεσκάρα, ενώ ακολούθησε το πέρασμά της από την ομάδα του Μιλάνο, επίσης ομάδες της Α1. Το 2018 μετακόμισε στη Βερόνα, όπου για 3 χρόνια αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας, κατακτώντας την έξοδο στη Euro League, λαμβάνοντας εμπειρίες και από τις διεθνείς διοργανώσεις. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο μετακόμισε στη Γαλλία για λογαριασμό της Λιλ, με την οποία αγωνίστηκε και στη Euro League.

Ντιβίνα, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!