Επίσημη παρουσίαση για την Αναγέννηση Λαμίας! – Κολόμβος, Μυλωνάκη και Χατζηγεωργίου στην εκδήλωση!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Την Παρασκευή το βράδυ ο υπέροχος αίθριος χώρος του βιβλιοπωλείου «Επίπεδο» γέμισε από κόσμο, χαμόγελα, διακρίσεις και συγκίνηση.

Οι άνθρωποι του τμήματος πόλο της Αναγέννησης Λαμίας υποδέχθηκαν εξαιρετικούς καλεσμένους, διοργάνωσαν βραβεύσεις και αφιερώματα σε ανθρώπους που έχουν τιμήσει τον χώρο του υγρού στίβου και έχουν ανεβάσει τη χώρα μας στα υψηλότερα σκαλιά των βάθρων!

Η Ανθή Μυλωνάκη (Ασημένια Ολυμπιονίκης το 2004 με την Εθνική Γυναικών), Ο Χριστόδουλος Κολόμβος (Ασημένιος Ολυμπιονίκης στο Τόκιο το 2021 με την Εθνική Ανδρών) και η Γεωργία Χατζηγεωργίου (Χρυσό μετάλλιο στα 100μ φέτος το καλοκαίρι στη κατηγορία Masters) ήταν εκεί και έδωσαν έναν πολύ ουσιαστικό και ταυτόχρονα λαμπερό χαρακτήρα στην εκδήλωση!

Να αναφέρουμε ότι ο Χριστόδουλος Κολόμβος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό και για πρώτη φορά στην πόλη μας παρευρίσκεται εν ενεργεία Ολυμπιονίκης!

Να τονίσουμε ότι βραβεύτηκε και ο Λαμιώτης Ολυμπιονίκης Απόστολος Αντωνόπουλος (8ος το 2004 στην σκυταλοδρομία 4Χ200 στην Αθήνα) για την συνολική προσφορά του στον Λαμιώτικο αθλητισμό.

 

Οι πρωτεργάτες της προσπάθειας αυτής Θανάσης Ράγκας, Γκρεμήλας Γιώργος και Απόστολος Αντωνόπουλος καλωσόρισαν και ευχαρίστησαν τον κόσμο που παρευρέθηκε εκεί και ανέλυσαν με λίγα λόγια το όραμα, το πλάνο της ομάδας και την ανάγκη η Λαμία να βρεθεί πάλι στις μεγάλες κατηγορίες με σταθερά και στοχευμένα βήματα και να εκπροσωπείται η ομάδα αμιγώς από Λαμιώτες Αθλητές.

Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Γιάννης Σρακιώτης, Γιώργος Κοτρωνιάς,  ο Δήμαρχος Λαμιέων Ευθύμιος Καραϊσκος, ο πρόεδρος του Δ.Σ του Δήμου Γιώργος Κυροδήμος, οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Φώσκολος, Γιάννης Ζωγράφος, Κώστας Αναστασίου, Δημήτρης Ρίζος και πολλοί άλλοι!

Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο Γιώργος Παπαντωνίου που αποτελεί και αυτός μέλος της ομάδας.

Η αίσθηση του κλίματος που μας άφησε η συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν πολύ ενθαρρυντική καθώς τέθηκαν οι βάσεις για μεγάλες επιτυχίες τα επόμενα χρόνια!

                           

Πηγή:mag24.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA