Κική Λιόση στο #AQF24: «Μοναδικός στόχος η πρόκριση, πρέπει να δουλεψουμε πολύ»

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Με την κλήρωση του πρώτου προκριματικού γύρου του Champions League γυναικών να έχει ολοκληρωθεί, οι ελληνικές ομάδες γνωρίζουν πλέον τις αντιπάλους τους στους ομίλους που διαμορφώθηκαν. Ένας εκ των άμεσα ενδιαφερόμενων συλλόγων είναι φυσικά και ο ΝΟ Βουλιαγμένης, ο οποίος κληρώθηκε με τη Ματαρό, την Νις, την ZVL 1986 και την Πασένσε η οποία θα είναι και η διοργανώτρια.

Εμείς από τη μεριά μας ως Aquafeed24 ψάξαμε, μάθαμε και σας παρουσιάσαμε μερικά από τα χαρακτηριστικά των αντιπάλων των εκπροσώπων της Ελλάδας στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση: «Περνάει η Βουλιαγμένη, μπορεί ο Εθνικός, σε όμιλο «φωτιά» με αυτοπεποίθηση ο ΑΝΟΓ»!

Όπως πάντα όμως μιλήσαμε με τους αρμόδιους, προκειμένου να μας εκθέσουν την άποψη τους και σίγουρα δεν υπάρχει καταλληλότερη από την Κική Λιόση να μας εκφράσει την άποψη της για την κλήρωση της ομάδας της. Η προπονήτρια του ΝΟΒ εξήγησε πως είναι «υποχρέωση» η πρόκριση, πρέπει όμως να μείνει «χαμηλά η μπάλα» γιατί το σύνολο έχει καινούργια πρόσωπα και χρειάζεται δουλειά.

Η Κική Λιόση στο #AQF24:

«Η Ματαρό είναι μία πολύ καλή ομάδα, σταθερά, ενισχύθηκε κιόλας, σίγουρα θα είναι πολύ καλή και φέτος. Από εκεί και πέρα η Νις είναι πάντα η Νις και για την Πασένσε και τη ZVL, μπορεί να μην υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο σημείο αναφοράς όμως πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Μπορεί οι ομάδες να μην είναι φόβητρο αλλά πρέπει να κρατάμε χαμηλά τη μπάλα. Σίγουρα στόχος είναι η πρόκριση, αυτό είναι αδιαμφισβήτητο, δε το συζητάμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι προκριθούμε και να είμαστε στον επόμενο γύρο. Πρέπει όμως να είμαστε προσεκτικοί πάντα στην Ευρώπη, μπορεί πάντα να περιπλεχθούν τα πράγματα. Αυτό όμως δεν αλλάζει ότι ο όμιλος είναι βατός και οφείλουμε να περάσουμε.

Είμαστε μία καινούργια ομάδα, φύγανε κάποια κορίτσια, ήρθαν κάποια άλλα, είναι και για μένα καινούργιο όλο αυτό. Μπορεί να είμαι χρόνια στη Βουλιαγμένη αλλά η θέση της πρώτης προπονήτριας είναι διαφορετική από τις υπόλοιπες που έχω περάσει.

Επίσης, μερικές κοπέλες δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμα στην προετοιμασία. Έχω όμως να πω ότι από τη Δευτέρα που ουσιαστικά ξεκινήσαμε κανονικά, οι αθλήτριες που είναι παρούσες τώρα, είναι πολύ καλές και ανταπεξέρχονται στις προπονήσεις που κάνουμε οι οποίες είναι πολύ σκληρές και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πιστεύω ότι θα πάνε καλά τα πράγματα, αλλά είναι ακόμα νωρίς για να πούμε κάτι».

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA