Εντυπωσιακό το φινάλε στο “4th Nireas Artistic Swimming Cup” στο Χαλάνδρι!

by Aquafeed 24

Με πολύ όμορφο θέαμα από τις νεαρές “μπαλαρίνες της πισίνας”, στους τελευταίους τελικούς των ηλικιακών κατηγοριών 10-12 και 13-15 (Σόλο, Κόμπο, 13-15, Ντουέτο), ολοκληρώθηκε την Κυριακή (5/5) το απόγευμα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλανδρίου το διεθνές μίτινγκ Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) Κολύμβησης “4th Nireas Artistic Swimming Cup”, που διοργάνωσε ο Νηρέας Χαλανδρίου υπό την αιγίδα της ΚΟΕ και τη στήριξη του Δήμου Χαλανδρίου.

Στις δύο ημέρες του μίτινγκ, οι 247 νεαρές αθλήτριες από 12 ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό (που αποτελούν και το μέλλον του αθλήματος) έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ενθουσίασαν τους θεατές – φιλάθλους με τη χάρη των αρμονία και τον συναγωνισμό τους στο πλαίσιο του ευ αγωνίζεσθαι.

Στην άτυπη τελική βαθμολογία στην κατηγορία 13-15 πρώτευσε ο Νηρέας Χαλανδρίου (74 β.), με δεύτερο τον ΑΝΟ Γλυφάδας (64 β.) και τρίτη την αντιπροσωπευτική Εθνική ομάδα της Γεωργίας (43 β.). Σε αυτή των 10-12 πρώτος ήταν ο Νηρέας Χαλανδρίου (77 β.), δεύτερη η Medusa 21 Ουγγαρίας (62 β.) και τρίτη η ΣΚ Ροή (57 β.).

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τις απονομές και το καθιερωμένο “goodbye party” όπου μετείχαν όλα τα κορίτσια.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα, αλλά και τις τελικές βαθμολογίες σωματείων μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Ο Πρόεδρος του διοργανωτή Νηρέα Χαλανδρίου και μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ Δημήτρης Γιακουμάτος τόνισε στην απολογιστική του δήλωση για το μίτινγκ: “Ήταν μια σημαντική και ιστορική μέρα. Κλείσαμε αισίως τέσσερις διοργανώσεις, με μεγάλη συμμετοχή, 250 αθλήτριες και (ανάμεσα στις 12) τέσσερις ομάδες από την Ευρώπη. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι η απόλυτη επιτυχία της διοργάνωσης με τη συμβολή των εθελοντών μας. Η ανακαίνιση του κολυμβητήριου και η αναδόμηση της ομάδας Καλλιτεχνικής Κολύμβησης του Νηρέα είναι σε καλό δρόμο. Ευχαριστώ χορηγούς και ιδιαιτέρως τη “Βιοιατρική” (χρυσός χορηγός μας).  Μεγάλο “μπράβο” στις προποπήντριες, τους εφόρους, τις αθλήτριες. Και το κυριότερο από όλα, το μίτινγκ αυτό αυτό ήταν αφιερωμένο στο ίδρυμα Εκπαιδευτικής Μέριμνας Νέων “Χατζηκώνστα”, που εκτός από σχολείο και ορφανοτροφείο, προσφέρει τις υπηρεσίες του και τη φροντίδα του στα παιδιά – θύματα ενδοοικογενειακής βίας. Ευχαριστώ επίσης για τη συμβολή τους την Κολυμβητική Ομοσπονδία, τον Δήμο Χαλανδρίου, τους Κριτές. Εύχομαι του χρόνου πιο δυνατοί και με πιο πολλά παιδιά”.

Πηγή: ΚΟΕ

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA