«Εχθρική η φιλοξενία στη Λάρισα»

by Aquafeed 24

Η σειρά των Πλέι Άουτ ανάμεσα στις δύο επαρχιακές ομάδες, τη ΝΕ Πατρών και τον ΝΟ Λάρισας, ήταν ιδιαίτερα έντονη, τόσο εντός, όσο και εκτός νερού.

Εν τέλει η Λάρισα κατάφερε να κερδίσει την παραμονή της στην Α1 γυναικών, ενώ οι δύο ομάδες προέβησαν σε εκατέρωθεν ανακοινώσεις.

Αρχικά ο ΝΟΛ έκανε δημόσια καταγγελία για όσα έγιναν στην έδρα της ΝΕΠ, η ΝΕΠ απάντησε με την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Αναφορικά με ψευδείς, συκοφαντικές και προσβλητικές αναρτήσεις στο Διαδίκτυο που αφορούν την ομάδα μας και τα του Σαββατιάτικου αγώνα με τον ΝΟ Λάρισας, έχουμε να επισημάνουμε τα εξής:
Πρώτον, επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας, προκειμένου να υπερασπιστούμε τον Σύλλογό μας, αλλά και την πραγματικότητα, την κοινή λογική και τη δικαιοσύνη.
Δεύτερον, επιφυλασσόμαστε, επίσης, να απαντήσουμε αμέσως μετά το σημερινό παιχνίδι στην Λάρισα.
Και τρίτον, ο ναυταθλητικός κόσμος της Πάτρας, που είναι ενδεχομένως ο καλύτερος στην Ελλάδα, προκλήθηκε από συγκεκριμένα πρόσωπα και από συγκεκριμένες ανάρμοστες συμπεριφορές. Καμιά κερκίδα σε όλον τον πλανήτη και σε οποιοδήποτε άθλημα, δεν μένει απαθής όταν προκαλείται από πράξεις που πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά από την ΚΟΕ και την Αθλητική Δικαιοσύνη».

Στη συνέχεια, έγινε το κρίσιμο παιχνίδι όπου κέρδισαν τα κορίτσια του Σπύρου Τσιάρα, παραμένοντας στην Α1, με τη ΝΕΠ να υποβιβάζεται και την πατρινή ομάδα στο ρεπορτάζ της επίσημης ιστοσελίδας της να αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

«Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η ΝΕΠ έχει πολλά παράπονα για μια σειρά θεμάτων, όπως π.χ. η συμπεριφορά των ανθρώπων του ΝΟ Λάρισας, αλλά και κάποια άλλα για τα οποία θα γίνει ειδική αναφορά τα επόμενα 24ωρα και προς την επίσημη αρχή του πρωταθλήματος. Ειδική μνεία πρέπει να γίνει και στους 50 περίπου φίλους της ΝΕΠ που ταξίδεψαν μέχρι την Λάρισα για να στηρίξουν τα «δελφίνια», αντιμετωπίζοντας μια πολύ εχθρική φιλοξενία σε όλα τα επίπεδα!».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA