Ανακοίνωση – απάντηση του ΟΥΚ στον Εθνικό Πειραιώς!

by Aquafeed 24

Τα όσα έγιναν στον αγώνα Παίδων ανάμεσα στον ΟΥΚ Βόλου και τον Εθνικό Πειραιώς στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, οδήγησαν τον «Αυτοκράτορα» στο να εκδώσει επίσημη ανακοίνωση, στην οποία την Κυριακή απάντησε το επαρχιακό σωματείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση – απάντηση του ΟΥΚ:

«Απαντώντας στην ανακοίνωση του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ με την οποία αμφισβητούνται η προσπάθεια και η πρόκριση της ομάδας μας στην Τελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Παίδων θα θέλαμε ν’αναφέρουμε τα εξής:

1. Δεν είναι το πρώτο ούτε το μοναδικό παιγνίδι του πρωταθλήματος που γίνεται χωρίς την παρουσία παρατηρητή (δεν είναι άλλωστε επιλογή μας).

2. Αν είναι λάθος να σφυρίζουν Βολιώτες διαιτητές στο Βόλο, Πατρινοί στην Πάτρα και Αθηναίοι στην Αθήνα ας προτείνετε εναλλακτική λύση στην ΚΟΕ

3. Καμμιά τιμωρία δεν επιβλήθηκε για αντιαθλητική συμπεριφορά σε κανένα αθλητή και των δύο ομάδων. Σε ότι αφορά τον τρόπο παιγνιδιού μας προκαλεί απορία το πόσο αντιαθλητικά αγωνιστήκαμε έχοντας στην αρχική μας εφτάδα αθλητές από την ομάδα Μίνι Παίδων. Επίσης κανείς αθλητής δεν τραυματίστηκε ούτε ο αγώνας διεκόπη έστω για 1’’ για τραυματισμό (Φύλλο Αγώνος)

4. Η ομάδα του Εθνικού δεν είχε τιμωρημένο παίκτη και ήταν επιλογή του προπονητή να «αγωνίζεται» με 5 ή 6 παίκτες (Φύλλο Αγώνος)

5. Για όσα συνέβησαν εκτός αγωνιστικού χώρου και μετά το τέλος του αγώνα, το Σωματείο μας, οι παράγοντες και οι φίλαθλοι μας δεν έχουμε καμία εμπλοκή και συμμετοχή (Φύλλο Αγώνος).

6. Για την διακωμώδηση και προσβολή του αθλήματος δεν θα θέλαμε ν’ απαντήσουμε σεβόμενοι το άθλημα που αγαπάμε και υπηρετούμε».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA