Όπως αναμενόταν, η Εθνική ομάδα Νέων ανδρών μετά την κατάκτηση του τίτλου της Παγκόσμιας πρωταθλήτριας τον Αύγουστο στο Βελιγράδι, ανακηρύχθηκε κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα για το 2017 στα Δημοσιογραφικά βραβεία του ΠΣΑΤ.

Το Πόλο μπαίνει ξανά στους κορυφαίους, με τα παιδιά του Τεό Λοράντου να κατακτούν ακόμη μια διάκριση, με τον δημοσιογραφικό κόσμο να έχει απόλυτα σωστή κρίση για την καλύτερη ομάδας στη χώρα για το 2017!

Τους Παγκόσμιους πρωταθλητές και τους προπονητές τους, Τεό Λοράντο και Νίκο Καραμάνη, βράβευσε αυτοπροσώπως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας!

Το πόλο είχε την τιμητική του στην εκδήλωση, καθώς η γενιά του 1997 που πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ βραβεύθηκε επίσης, με τον Τεό Λοράντο να είναι ο συνδετικός κρίκος των δύο ομάδων, το 1997 ως παίκτης και το 2017 ως προπονητής της χρυσής επιτυχίας του Βελιγραδίου.

Η ελληνική υδατοσφαίριση ξεκίνησε τις επιτυχίες το 1997 και οφείλουμε να τιμούμε την ιστορία μας, για να έχουμε ανάλογες στιγμές!