Ελευθερία Πλευρίτου: Η Φερεντσβάρος ανακοίνωσε επίσημα την Ελληνίδα σταρ!

by Aquafeed 24

Ένα νέο μεγάλο κεφάλαιο ανοίγει στην καριέρα της Ελευθερίας Πλευρίτου, καθώς η Ελληνίδα αθλήτρια θα αγωνίζεται στη Φερεντσβάρος την επόμενη σεζόν,με τον ουγγρικό σύλλογο να ανακοινώνει επίσημα την απόκτησή της, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του #AQF24.

Η Φερεντβάρος αναζητά την αλλαγή επιπέδου και θέλει την Ελευθερία Πλευρίτου!

Το λαμπρό κορίτσι της ελληνικής υδατοσφαίρισης, ετοιμάζεται για τη σημαντική πρόκληση του εξωτερικού, ανοίγοντας μια νέα σελίδα στην αθλητική της πορεία.

Η ίδια, αποχαιρέτισε τον αγαπημένο της Ολυμπιακό με ένα συγκινητικό μήνυμα: «Και επισήμως κλείνει ένας μεγάλος κύκλος της ζωής μου! Έχοντας όχι μόνο υπάρξει μέλος αυτής της ομάδας αλλά βοηθώντας τη να φτάσει και να παραμείνει στην κορυφή για πολλά χρόνια , καταφέρνοντας πολύ μεγάλες αξιώσεις και υλοποιώντας πολλούς από τους στόχους που θέταμε σαν ομάδα . Είμαι ευγνώμων και χαρούμενη για κάθε στιγμή που ζήσαμε άλλοτε εύκολες και ευνοϊκές άλλοτε δύσκολες και επίπονες.
Σε όλες αυτές τις στιγμές ήμουν τυχερή γιατί είχα την στήριξη από τις αδερφές μου ως μέλη της ομαδας αλλά και την οικογένεια μου που είναι πάντα δίπλα μου ! 
Μετά από 13 χρόνια και 24 Ευρωπαϊκούς αλλά και Εγχώριους τίτλους σε αυτή την υπέροχη ομάδα, ήρθε η ώρα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο στην καριέρα μου.
Θα ήθελα να ευχαριστώ όλες τις συμπαίκτριες και τους προπονητες μου που είχα όλα αυτά τα χρόνια , τους ανθρώπους γύρω από την ομάδα , την διοίκηση και τον Πρόεδρο της ομαδας . Έχω κρατήσει κάτι από όλους που με βοήθησε να εξελιχθώ σαν άνθρωπο και σαν αθλήτρια .
Εις το Επανιδείν».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA