Η Φερεντβάρος αναζητά την αλλαγή επιπέδου και θέλει την Ελευθερία Πλευρίτου!

Το έντονο ενδιαφέρον της ουγγρικής δύναμης για το χρυσό κορίτσι της ελληνικής υδατοσφαίρισης!

by Aquafeed 24

Το χρυσό κορίτσι της ελληνικής υδατοσφαίρισης, αυτή η καταπληκτική αθλήτρια με τις πελώριες παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο, η Ελευθερία Πλευρίτου, έχει μπει γερά στο στόχαστρο της Φερεντσβάρος, με την ουγγρική ομάδα να την έχει στη λίστα της ως την νούμερο ένα επιλογή για την ενίσχυσή της.

Η ουγγρική ομάδα θέλει να δυναμώσει ιδιαίτερα την επόμενη σεζόν, άλλαξε προπονητή για να φέρει έναν νέο αέρα και όπως είναι λογικό κοιτάζει τις κορυφαίες των κορυφαίων, καθώς μια τέτοια περίπτωση αποτελεί η διεθνής αθλήτρια. Η Ελευθερία Πλευρίτου έχει συνδέσει το όνομά της με τον Ολυμπιακό και την Εθνική ομάδα, έχει γράψει ιστορία και συνεχίζει να αποτελεί ένα παράδειγμα προς μίμηση για νεότερα κορίτσια, με τη Φερεντβάρος να κάνει μεγάλη προσπάθεια για να την αποκτήσει, σύμφωνα με πληροφορίες του #AQF24.

Είναι γεγονός, ότι σπανίως Ελληνίδες αθλήτριες του ελίτ επιπέδου δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους σε πρωταθλήματα του εξωτερικού, όμως τώρα υπάρχει πιθανότητα η Ελευθερία Πλευρίτου – αν το ενδιαφέρον μετουσιωθεί σε συμφωνία – να ανοίξει έναν νέο δρόμο για την εγχώρια υδατοσφαίριση, σε μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει εντός συνόρων της και φυσικά να διεκδικήσει κάτι σημαντικό στο επερχόμενο LEN Champions League.

Απόλυτα τιμητικό, ισχυρές ομάδες του εξωτερικού να κοιτάζουν αθλήτριες της Εθνικής ομάδας γυνακών και παράλληλα φυσιολογικό για περιπτώσεις όπως της Ελευθερίας Πλευρίτου, η οποία αποτελεί μια από τις κορυφαίες στον κόσμο, ειδικότερα στη δεξιά πλευρά, μια πραγματική πρωταθλήτρια που συνέδεσε το όνομα της με τον Ολυμπιακό από παιδί και μεγαλουργεί στις πισίνες από νεαρή ηλικία.

Σε περίπτωση που η συγκεκριμένη μεταγραφή τελεσφορήσει, καθώς τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί βέβαιο αυτή τη στιγμή, η Ελευθερία Πλευρίτου θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό ύστερα από δεκατρία χρόνια επιτυχιών με τον κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο και στην Ουγγαρία θα έχει την ευκαιρία να αλλάξει παραστάσεις, να βιώσει μια διαφορετική κουλτούρα για το άθλημα, απ’ότι υπάρχει στην Ελλάδα και να αποδείξει για ακόμη μια φορά τη σπάνια ποιότητά της. Οι εξελίξεις δεν θα καθυστερήσουν και μένει να δούμε πόσο μακριά θα φθάσει το ξεκάθαρο ενδιαφέρον της Φερεντσβάρος.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA