Με το εντυπωσιακό 13-8 επί της Ουγγαρίας, το απόγευμα της Παρασκευής 15/10, η Εθνική ομάδα Νέων Γυναικών πέταξε στον Μεγάλο Τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, κοιτώντας πια μονάχα το Χρυσό!

Οι παίκτριες της Αλεξίας Καμμένου και της Ευτυχίας Καραγιάννη δεν έχουν μάθει να… χάνουν, ενώ ήδη από το πρώτο ημίχρονο του ημιτελικού, με το επιμέρους 7-3 προϊδέασαν για μία ακόμη εμφατική πρόκριση σε τελικό μεγάλης διοργάνωσης και ένα ακόμα μετάλλιο για την ελληνική υδατοσφαίριση φέτος!

Πολυτιμότερη παίκτρια του ημιτελικού κόντρα στην Ουγγαρία αναδείχθηκε η νεαρή άσος, Ελένη Κανετίδου, η οποία μίλησε αποκλειστικά στο Aquafeed24 για τα συναισθήματα αυτής της τεράστιας νίκης-πρόκρισης και την ψυχολογία της ομάδας, οδεύοντας για το Χρυσό σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

«Μέχρι τώρα βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και προχωράμε βήμα-βήμα. Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένες και παίζουμε με πάθος και η μία για την άλλη, για αυτό φτάσαμε και ως εδώ. Αύριο είναι μια άλλη μέρα, η πιο σημαντική! Θα τα δώσουμε όλα σε έναν αγώνα με πολύ δυνατό αντίπαλο και εννοείται στόχος μας είναι το χρυσό»!

 

Facebook Comments