Με τους τελικούς στα τεχνικά προγράμματα σε Ντουέτο, Ομαδικό και Σόλο (κατά χρονική σειρά) άνοιξε την Παρασκευή (15/10) η αυλαία του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Καλλιτεχνικής (Συχρονισμένης) Κολύμβησης Όπεν (Ανοιχτής) κατηγορίας στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ. Πρωταγωνίστριες με χρυσά μετάλλια στην πρεμιέρα ήταν το Ντουέτο του ΝΟΒΑ με τις Καράγγελου και Φραγκάκη, τα κορίτσια του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης στο Ομαδικό και η Μαρία Έλλη Αλζιγκούζη του ΝΟ Βουλιαγμένης στο Σόλο. Αναλυτικά:

Στον τελικό του Ντουέτου πρώτευσαν και ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου οι Ζωή Καράγγελου και Ελένη Φραγκάκη (αναπλ. Ανθή Ιουλιανή Καλαούζη) του ΝΟΒΑ με 81.2207 β. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι Πηνελόπη Καραμέσιου – Αντριάνα Μισίκεβιτς του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με 80,7682 β. και το χάλκινο οι Κρυσταλένια Γιαλαμά – Δέσποινα Ταμπακάκη του Ωρίωνα με 76,9901 β.

Στο Ομαδικό την πρωτιά πήρε ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με τις Βάγια Σταυρούλα Ελένη, Γεωργία Βασιλοπούλου, Γεωργία Ζώταλη, Πηνελόπη Καραμέσιου, Δανάη Καριώρη, Αντριάνα Μισίκεβιτς, Βασιλική Μολώζη, Λυδία Φωτεινή Παπαναστασίου (αναπλ. Ελένη Ηλιάνα Καραμάνη) που βαθμολογήθηκαν με 76.6581 β. Το ασημένιο πήρε ο ΝΟ Χανίων με 73.2757 β. και το χάλκινο ο Πανσερραϊκός με 73,1129 β.

Στο τεχνικό Σόλο η Μαρία Έλλη Αλζιγκούζη του ΝΟ Βουλιαγμένης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και αναδείχθηκε πανελληνιονίκης με 83,8793 β. Το ασημένιο πήρε η Ελένη Φραγκάκη του ΝΟΒΑ με 79.8916 β. και το χάκινο η Κρυσταλένια Γιαλαμά του Ωρίωνα με 78,6198 β.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσμστα μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

Οι αγώνες συνεχίζονται αύριο Σάββατο (16/10) και ολοκληρώνονται της Κυριακή. Το πλήρε πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ.

Πηγή: koe.org.gr

Facebook Comments