Έλενα Ξενάκη στο #AQF24: «Επιστρέφω εκεί που νιώθω σπίτι μου»

by Μάνος Φυρογένης

Όπου υπάρχει καπνός, συνήθως υπάρχει και φωτιά. Η Έλενα Ξενάκη θα φορά και πάλι από τη νέα σεζόν το σκουφάκι του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης. Έπειτα από μία τριετία γεμάτη συναισθήματα, διακρίσεις, επιτυχίες και όμορφες στιγμές, ήγγικεν η ώρα για την σπουδαία αριστερόχειρα φουνταριστή να γυρίσει εκεί που νιώθει πως βρίσκεται το σπίτι της. Εκεί που μεγάλωσε, εκεί που έμαθε τα μυστικά του αθλήματος – και τα έμαθε καλά -, εκεί που ερωτεύτηκε την υδατοσφαίριση σε μία σχέση αμφίδρομη.

Αποχαιρετά τον Ολυμπιακό πλήρης ημερών, ούσα μία ακόμα αθλήτρια-μέλος της ομάδας του Λιμανιού τα τελευταία χρόνια που τα σήκωσε όλα και τα έζησε όλα. Βασικό «γρανάζι» που διεύρυνε την «ερυθρόλευκη» αυτοκρατορία με το…. φονικό γυριστό της και τα δυνατά της τελειώματα.

Η Έλενα Ξενάκη όπως και όλες οι εκλεκτές της Αλεξίας Καμμένου στην Ολυμπιακή προετοιμασία ήθελε να έχει κλείσει οριστικά και αμετάκλητα το ζήτημα της επαγγελματικής της στέγης πριν την εκκίνηση των 8 και κάτι (ευελπιστούμε) σπουδαιότερων εβδομάδων στη ζωή ενός αθλητή μιας αθλήτριας της υδατοσφαίρισης τουλάχιστον. Όπερ και εγένετο.

Η επιστροφή της είναι υπόθεση κλεισμένη και στο #AQF24, σεβόμενοι τις λεπτές ισορροπίες μιας τέτοιας μεταγραφής αλλά και την επιθυμία της ίδιας της Έλενας, δεν διαρρεύσαμε οτιδήποτε πριν τα οριστικά γεγονότα, τα αδιάψευστα.

Εξού και η εμπιστοσύνη της ίδιας της αθλήτριας, η οποία έκανε ένα σύντομο σχόλιο για την μεταγραφή της και την τροπή που πήραν τα πράγματα, ευχαριστώντας μέσα από την καρδιά της άπαντες στον Ολυμπιακό για ό,τι βίωσε εκεί.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA