Κυνηγάκης & Σκαρής: ‘Ωρα μαραθώνιας κολύμβησης με διαφορετικούς στόχους

Για τη διάκριση ο Άλκης Κυνηγάκης, για την εμπειρία ο Γιάννης Σκαρής πέφτουν στον ποταμό Σάββα την Τετάρτη (12/6) και την Πέμπτη (13/6).

by Aquafeed 24

Η 37η έκδοση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υγρού στίβου συνεχίζεται στο Βελιγράδι με τα αγωνίσματα open water, εκεί που θα υπάρχουν δύο ελληνικές συμμετοχές.

Ο Άλκης Κυνηγάκης που έχει εξασφαλίσει την παρουσία του στο Παρίσι θα βουτήξει στον ποταμό Σάββα για τη διάκριση ενώ ο ελπιδοφόρος Γιάννης Σκαρής για την εμπειρία και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (13:00) είναι προγραμματισμένο το αγώνισμα της μαραθώνιας κολύμβησης 10 χλμ ενώ το πρωί της Πέμπτης (10:00) θα λάβει χώρα η κούρσα των 5χλμ.

Παρακολουθήστε τις προσπάθειες των δύο Ελλήνων κολυμβητών και όχι μόνο μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ 2 ΕΔΩ

Ο τεχνικός σύμβουλος του αθλήματος στη ΚΟΕ, Σπύρος Γιαννιώτης δήλωσε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας: «Για τον Άλκη είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος καθώς βρίσκεται σε φουλ προετοιμασία. Ο στόχος του είναι να κάνει καλές κούρσες λίγες μόλις εβδομάδες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, να κάνει ένα τεστ. Σίγουρα κυνηγάει και τη διάκριση οπότε θα κάνει δυο γερές κούρσες. Ο Γιάννης είναι νέος αθλητής, μπορεί να κάνει και αυτός καλές εμφανίσεις. Για όλους που θα λάβουν μέρος είναι αναγνωριστικοί αγώνες σε δύσκολη περίοδο».

Στο Βελιγράδι εκτός από τους Άλκη Κυνηγάκη, Γιάννη Σκαρή και τον Σπύρο Γιαννιώτη βρίσκεται και ο κριτής, Μανώλης Μουστάκης.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA