Η Έλενα Ξενάκη γράφει για πρώτη φορά στο Aquafeed24.com!

0

Μετά την απόφασή μου να γυρίσω από την Αμερική, πίστευα ότι τίποτα δεν θα είναι ίδιο! Παρόλα αυτά, όλα έμειναν ίδια, το μόνο που άλλαξε ήταν ότι είδα εγώ κάποια πράγματα αλλιώς.

Η Έλενα Ξενάκη γράφει για πρώτη φορά στο Aquafeed24.com

Όταν γύρισα, λοιπόν, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να συναντήσω τις συμπαίκτριες μου, σε αυτό το σημείο ένιωσα ότι εδώ ανήκω και εδώ θέλω να είμαι.

Η φετινή χρονιά για τη Βουλιαγμένη μπορεί να μην ήταν άκρως επιτυχημένη και να μην είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε, αλλά και που θα μπορούσαμε να έχουμε, όμως κρατάμε τη σκληρή δουλειά που κάναμε όλη τη σεζόν, την έννοια της οικογένειας που διαθέτουμε και τη νεανική και με μέλλον ομάδα που υπάρχει.

Ξέραμε από την αρχή της χρονιάς ότι ο Ολυμπιακός που είναι ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής της Βουλιαγμένης τα τελευταία χρόνια, θα είναι και φέτος πολύ δυνατός. Όπως αποδείχθηκε από τη συμμετοχή του στο Final 4 της Ευρωλίγκας, αλλά και από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σε ένα πρωτάθλημα, στο οποίο ο κόσμος θεωρούσε πως είμαστε το απόλυτο αουτσάιντερ και πως ο Ολυμπιακός θα φτάσει στην κατάκτηση με το σερί νικών 3-0. Κάτι που δεν έγινε.

Με την έναρξη των play off κάναμε δύο σερί νίκες με δύο πολύ καλά παιχνίδια για εμάς, αλλά και με περιθώρια βελτίωσης πάντα. Στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια στα οποία και χάσαμε, θεωρώ ότι δεν εμφανιστήκαμε όπως στα προηγούμενα που πήραμε και τη νίκη.

Όπως είπε και η προπονήτρια μας, Αλεξία Καμμένου, ίσως δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα μας. Ξέρω όμως ότι θα έρθει αυτή η ώρα. Διότι όποιος δουλεύει ανταμείβεται και εμείς δουλεύουμε με όνειρα και πίστη.

Το βασικότερο όλων όμως είναι ότι είμαστε μια οικογένεια που βοηθάμε η μια την άλλη και δουλεύουμε όλοι για όλους.

Εύχομαι να συνεχιστεί η δουλειά και η θέληση που υπάρχει με σκοπό την επιστροφή της Βουλιαγμένης στην κορυφή.

Έλενα Ξενάκη