Καυστική ανακοίνωση Λάρισας για όσα έγιναν στην Πάτρα!

by Aquafeed 24

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος υδατοσφαίρισης του ΝΟ Λάρισας, με ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρεται στα όσα έγιναν στο παιχνίδι ΝΕΠ – ΝΟΛ το Σάββατο κάνοντας λόγο για «όργια», ενώ βάλλουν κατά πάντων για τα όσα σημειώθηκαν!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κύριοι της ομοσπονδίας Μόνο ντροπή. Αυτή είναι η λέξη που ταιριάζει για τον χθεσινό αγώνα ΝΕΠ – ΝΟΛ 12-11 που έγινε στην Πάτρα. Ακόμα τρέχει το αίμα υπό την ανοχή και με την βοήθεια των διαιτητών ΚΟΥΡΤΙΔΗ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ. Από πού να αρχίσει κάποιος και που να τελειώσει.

Καταγγείλουμε την συμπεριφορά της εν ενεργεία * υποτίθεται αθλήτριας * Βούλας Μανέτα που σε όλο το δεύτερο ημίχρονο πίσω από τον πάγκο της Λάρισας προκαλούσε και έβριζε τις αθλήτριες μας και μονό χάρη στην ψυχραιμία τους δεν έγινε κάποιο επεισόδιο το οποίο όμως προκάλεσε η εν λόγω * κυρία* στο τέλος του παιχνιδιού πηδώντας τα κάγκελα και μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο για να χτυπήσει την αθλήτρια μας Γούλα Ελένη την οποία εκείνη την ώρα προπηλάκιζαν και έφτυναν όλοι όσοι ήταν στο κολυμβητήριο. Ο σεβασμός σε μια αθλήτρια που έχει παγκόσμιο χρυσό με την εθνική ομάδα. Βέβαια εκείνη την ώρα οι διαιτητές ο αλυτάρχης και ο παρατηρητής κοιτούσαν πως θα αποδεκατίσουν την ομάδα μας γράφοντας ψέματα και ανακρίβειες στο φύλλο αγώνα. Καμία προστασία την ώρα που το φύλλο αγώνα δεν είχε κλείσει και οι αθλήτριες όλες ήταν στην πισίνα.
Ανάλογη συμπεριφορά με την Μανέτα είχε και το αξιότιμο μέλος της ομοσπονδίας σας Κος Μανέτας. Το τι έχει πει το στόμα του δεν θέλετε να ξέρετε απέναντι σε παιδιά. Να τον χαίρεστε και να τον καμαρώνετε.

Καταγγέλλουμε τους διαιτητές ΚΟΥΡΤΙΔΗ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ για την διαιτησία τους. Γκολ κύριοι είναι όταν η μπάλα περνάει ολόκληρη τη γραμμή όχι όταν την ακουμπάει ελαφρώς από την έξω πλευρά. Πέναλτι κύριοι είναι με τους κανονισμούς που παίζουν οι γυναίκες μέσα από τα 5 μετρά. Προφανώς για μια φάση μπερδεύτηκαν με τους καινούργιους κανονισμούς και το σφύριξαν στα 6 μετρά. Το βούλιαγμα αντιπάλου με τα δυο χέρια είναι αποβολή δεν είναι απλό φάουλ συν το ότι για να πάρουμε φάουλ έπρεπε να βγει αίμα. Και το αποκορύφωμα με το τέλος του παιχνιδιού ο Κουρτίδης παρέμεινε στην θέση του και κοιτούσε την αθλήτρια μας Κουμπρα Κους (πρώτη η δεύτερη σκόρερ στο πρωτάθλημα) που έχασε το τελευταίο σουτ και ενώ όλες οι αθλήτριες της Πάτρας την έβριζαν η αντίδραση της από το κέντρο της πισίνας ήταν να χτυπήσει το νερό αυτός είδε απειλητική κίνηση και προς την κερκίδα και την απέβαλε με κόκκινη κάρτα πράγμα που σημαίνει ότι χάνει το τελευταίο παιχνίδι των πλέι άουτ. Από την Πάτρα βεβαία είδε κάποια αθλήτρια η οποία δεν παίζει δευτερόλεπτο ενώ όλες οι βασικές ήταν μπροστά και προκαλούσαν.

Το να ξεφύγει κάποιος προπονητής και να περάσει μια φορά τη γραμμή δικαιολογείται. Κουρτίδη ο Κος Μπιτσάκος ήταν συνεχώς στην σέντρα χωρίς ούτε μια παρατήρηση σε αντίθεση με τον δικό μας που στην πρώτη διαμαρτυρία πήρε κίτρινη.

Και πάμε στο φύλλο αγώνα το οποίο το έκαναν ξεσκονόπανο. Η αθλήτρια της ΝΕΠ Μπιτσάκου στα μέσα του 2ου οκταλέπτου είχε 2 αποβολές και στο τρίτο πήρε την τρίτη συνέχισε όμως κανονικά και σε διαμαρτυρία μας είπαν ότι το φύλλο αγώνα γραφεί μια.

Και ενώ γίνονταν όλα αυτά όπως λέει και σοφός ελληνικός λαός * μέσα στην τούρλα του Σαββάτου* ο αλυτάρχης του αγώνα κάποιος Κος τάδε ήρθε να αποβάλλει το έφορο της οπαδός από τον πάγκο γιατί δεν φορούσε την ιδία μπλούζα με τον προπονητή. ΗΜΑΡΤΟΝ

Η απορία μας είναι πως ένας διακεκριμένος καθηγητής πανεπιστημίου με τόσες περγαμηνές παρατηρητής διαιτησίας τα ανέχεται όλα αυτά για να μην πούμε ότι συναινεί κιόλας.

Κύριοι αν αυτό θέλετε για την υδατοσφαίριση αν αυτό το λέτε ανάπτυξη λυπούμαστε αλλά έχουμε διαφορετική άποψη. Εδώ στη Λάρισα κάνουμε ένα αγώνα χρονών για να κρατήσουμε το άθλημα ζωντανό. Δυστυχώς αυτές οι συμπεριφορές μυρίζουν θάνατο του αθλήματος.

Η διοικούσα επιτροπή υδατοσφαίρισης του ΝΟΛ

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA