Απόλυτα ταυτισμένη με το όνομά της (Ευτυχία) ήταν η ψυχολογική και συναισθηματική κατάσταση της ομοσπονδιακής προπονήτριας υδατοσφαίρισης των Νέων Γυναικών Ευτυχίας Καραγιάννη, μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωπαΐκό πρωτάθλημα, στη Νετάνια του Ισραήλ (νίκη στον μικρό τελικό, 10-9 την Ολλανδία). Έδωσε συγχαρητήρια στα κορίτσια της, τόνισε ότι είναι σημαντικό κομμάτι του παρόντος και του μέλλοντος για την ελληνική υδατοσφαίριση, ενώ τόνισε ότι το βλέμμα στρέφεται πλέον στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Βελιγράδι (31/7-8/8).

Αναλυτικά οι δηλώσεις της στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ:

“Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου. Είναι σημαντικό να βρισκόμαστε στα μετάλλια σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις.

Παρότι δεν βρεθήκαμε στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, δείξαμε ψυχικό σθένος στο κρίσιμο σημείο του τελικού.

Έχει ξεκινήσει ένας κύκλος συσσωρευμένων αγωνιστικών υποχρεώσεων για τα κορίτσια αυτά που αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι του παρόντος και του άμεσου μέλλοντος των Εθνικών μας ομάδων και για το άθλημά μας γενικότερα.

Στο μικρό χρονικό διάστημα που μας απομένει για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα θα δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας ώστε να κάνουμε σωστή προπαρασκευή και να είμαστε σε ετοιμότητα».

Πηγή: koe.org.gr

Facebook Comments