Ακόμα ένα κομμάτι του βασικού κορμού της ομάδας του διατηρεί ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου ανανέωσε επίσημα τη συνεργασία του με τον Νίκο Προσινικλή. Ο 28χρονος περιφερειακός συνείσφερε τα μέγιστα την περασμένη σεζόν στο «Δικέφαλο του Βορρά» και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του προκειμένου να καταφέρει ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης να πετύχει τους στόχους του σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο ανδρών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Νίκο Προσινικλή, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023

Ο Έλληνας περιφερειακός και Υπαρχηγός της περσινής σεζόν, γεννημένος το 1994 και με ύψος 194cm, συνεχίζει για ακόμα μία χρονιά στα «ασπρόμαυρα», έτοιμος πλέον να αντιμετωπίσει και την ιστορική πρώτη ευρωπαϊκή πρόκληση με τον Δικέφαλο.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Domus Ergo, ο Νίκος Προσινικλής, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι για ακόμα μία χρονιά στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τους Αδερφούς Νικολαΐδη, και τον προπονητή, Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, για την εμπιστοσύνη τους. Εύχομαι να έχουμε μία γεμάτη χρονιά και πετυχημένη, όπως η περσινή, και να πάμε ακόμα πιο ψηλά, αλλά προπάντων χωρίς τους τραυματισμούς και τις αναποδιές που αντιμετωπίσαμε πέρσι. Περιμένουμε να ξεκινήσει η νέα αγωνιστική περίοδος, και να δούμε τον κόσμο να γεμίζει το Ποσειδώνιο ξανά σε όλα τα παιχνίδια μας!». 

Facebook Comments