Με τα μετάλλια να λάμπουν στο στήθος των εκπληκτικών κοριτσιών μας, που περήφανες ανέβηκαν στο τρίτο σκαλί του βάθρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Νετάνια, επέστρεψε το πρωί της Τρίτης (12/7) στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας η αποστολή της Εθνικής ομάδας Νέων Γυναικών, γνωρίζοντας θερμή υποδοχή.

Την αποστολή υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας Κυριάκος Γιαννόπουλος, ενώ βρέθηκαν στην υποδοχή συγγενείς και φίλοι των κοριτσιών.

Οι αθλήτριες που διακρίθηκαν στο Ισραήλ και επέστρεψαν το πρωί: Φοίβη Αγγελίδη, Τίνα Καϊάφα, Λυδία Μαυρωτά, Θωμαίς Μουστακαρία, Ευδοκία Τσιμάρα, Μαρία Καραγιάννη, Στεφανία Σάντα, Σοφία Τορνάρου, Ευφροσύνη Τσιμάρα, Νεφέλη Χαλδαίου, Δέσποινα Καλογεροπούλου, Φωτεινή Τριχά, Διονυσία Κουρέτα και Χριστίνα Σιούτη. Μαζί τους στην αποστολή ήταν η Ομοσπονδιακή τεχνικός Ευτυχία Καραγιάννη, η συνεργάτης της Κατερίνα Οικονομοπούλου, η φυσικοθεραπεύτρια Ειρήνη Κουρούμαλου, η διεθνής διαιτητής Μαρία Δασκαλοπούλου και ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής της γυναικείας υδατοσφαίρισης Δημήτρης Κύρκος (αρχηγός αποστολής). Μαζί, από τις 8/7, ήταν και η Ομοσπονδιακή τεχνικός των Γυναικών Αλεξία Καμένου.

Πηγή: koe.org.gr

Facebook Comments