Και τώρα Do or Die!

by Aquafeed 24

Η 20 αγωνιστική της Α1 ανδρών προκάλεσε σε άλλους ανακούφιση, σε έτερους προβληματισμό και στους περισσότερους την ανάγκη για νίκη κατά την επόμενη αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος την Τετάρτη.

Η κρισιμότερη κατάσταση στη βαθμολογία αφορά την είσοδο στα Πλέι Οφ και ταυτόχρονα την αποφυγή των Πλέι Άουτ.

Αυτή τη στιγμή εντός Πλέι Οφ βρίσκονται σίγουρα ο Ολυμπιακός, ο ΝΟΒ, η Χίος και ο Εθνικός, ενώ για την εξάδα παλεύουν Υδραϊκός, Απόλλων Σμύρνης, Π. Φάληρο.

Τα εναπομείναντα δύο παιχνίδια του Υδραϊκού: Π.Φάληρο (Εκτός) και Βουλιαγμένη (Εντός).

Τα εναπομείναντα δύο παιχνίδια του Απόλλωνα: ΟΦΗ (Εκτός) και Ολυμπιακό (Εντός).

Τα εναπομείναντα δύο παιχνίδια του Π.Φαλήρου: Υδραϊκό (Εντός) και ΠΑΟΚ (Εκτός).

Από τους τρεις «μονομάχους» μόνον το Π.Φάληρο έχει θεωρητικά ελπίδες να κερδίσει και τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια, ωστόσο αμφότερα έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας, ενώ η αναμέτρηση Π.Φάληρο – Υδραϊκός την ερχόμενη Τετάρτη κρίνεται κομβική και για τις δύο ομάδες.

Με διπλό ο Υδραϊκός κλειδώνει τα Πλέι Οφ το ίδιο και ο Απόλλων που έχει προβάδισμα νίκης επί του ΟΦΗ, ενώ το Π.Φάληρο αν κερδίσει πηγαίνει ΜΟΝΟ για νίκη επί του ΠΑΟΚ ώστε να μπει στην εξάδα.

Αυτή τη στιγμή πιο ευνοημένος φαίνεται ο Απόλλωνας, ο οποίος με νίκη επί του ΟΦΗ και μια ήττα του ΑΟΠΦ κλειδώνει τη συμμετοχή στα Πλέι Όφ.

Όσον αφορά τον ΑΝΟΓ που ακολουθεί με 24β. με δύο νίκες επί ΟΦΗ και ΝΟ Χανίων σίγουρα αποφεύγει τα Πλέι Άουτ, ωστόσο θέλει «θαύμα» για να μπει στην εξάδα, δηλαδή να μην κάνουν καμία νίκη Απόλλωνας, Υδραϊκός και Π.Φάληρο.

Για τον ΠΑΟΚ που έχει 22β. αλλά ένα παιχνίδι λιγότερο αυτό με τον ΟΦΗ που αναβλήθηκε, οι Θεσσαλονικείς υποθετικά μπορούν να κερδίσουν ακόμη έξι βαθμούς (με ΟΦΗ εντός και Π.Φάληρο εντός) και σε συνδυασμό με νίκη των Χανίων επί του ΑΝΟΓ να αποφύγουν τα Πλέι Άουτ.

Τα Χανιά που έχουν 19β. θα βρίσκονται στα Πλέι Άουτ εκτός και εάν κερδίσουν τον ΑΝΟΓ (Εντός) και τον Εθνικό στο Παπαστράτειο, ενώ θέλουν μόνο ήττες της Γλυφάδας και του ΠΑΟΚ στα εναπομείναντα παιχνίδια κάτι που φαντάζει άκρως δύσκολο.

Στα Πλέι Άουτ θα αγωνιστούν 100% Πανιώνιος και ΟΦΗ.

[team_standings id=”5510″ title=”” number=”12″ columns=”t,w,d,l,f,a,diff,pts” show_team_logo=”1″ show_full_table_link=”0″ align=”none”]

[player_list id=”6540″ title=”A1 Men Division Greece Players & Goals” number=”500″ columns=”team,goals” orderby=”goals” order=”DESC” show_all_players_link=”0″ align=”none”]

 

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA