Καρούντζος στο Aquafeed24: «Δεν παίξαμε και χάσαμε»!

by Aquafeed 24

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Εθνικού Πειραιώς οφείλεται η εντός έδρας ήττα των «κυανόλευκων» από τον Υδραϊκό σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Διονύσης Καρούντζος.

Ο έμπειρος περιφερειακός τόνισε ότι η ομάδα του Φάνη Κουντουδιού έπρεπε εξ αρχής να πάρει κεφάλι στο σκορ και στη συνέχεια να το διαχειριστεί, όμως αυτό δεν έγινε και έτσι ο «Αυτοκράτορας» μέτρησε δεύτερη σερί ήττα, ύστερα από εκείνη με αντίπαλο τον ΑΝΟΓ.

Ο Διονύσης Καρούντζος στο Aquafeed24

«Το συγκεκριμένο παιχνίδι πιστεύω ότι το χάσαμε γιατί δε ξεφύγαμε στην αρχή στο σκορ, που ήμασταν πολύ καλύτεροι και αρκετά καλοί στην άμυνα.

Παρόλα αυτά κοιτώντας στην αρχή το σκορ στο δεύτερο οκτάλεπτο χάναμε 1-3, εκεί θεωρώ ότι έπρεπε να είχαμε ξεφύγει με κάποια εύκολα γκολ, αλλά είχαμε πολλά χαμένα παραπάνω, κόντρες και σουτ από τα δυο μέτρα.

Το παιχνίδι δε χάνεται από την αρχή έχει πολύ ακόμα, αλλά θεωρώ ότι στην αρχή έπρεπε να είχαμε πάρει κεφάλι στο σκορ και να το διαχειριστούμε.

Ο Υδραϊκός είναι προφανώς καλύτερος στα τελευταία παιχνίδια, έχει κάνει τέσσερις νίκες,  όσο να΄ναι ανεβαίνεις ψυχολογικά και πας με άλλον αέρα στους αγώνες.

Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι εμείς ήμασταν αυτοί που καθορίσαμε το παιχνίδι, δηλαδή παίξαμε και χάσαμε. Δηλαδή δεν παίξαμε και χάσαμε.

Ο Υδραϊκός θεωρώ ότι έκανε αυτά που έπρεπε να κάνει, δεν έκανε το τέλειο παιχνίδι ούτε το πολύ άσχημο. Απλά εμείς δε πήραμε από την κάθε φάση αυτό που έπρεπε να πάρουμε. Ιδιαίτερα στην επίθεση. Δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση. Στην άμυνα δεχθήκαμε γκολ από τη θέση του φουνταριστού και στην κόντρα.

Για το αν υπήρξε σκληρό παιχνίδι, όσο φάνηκε εξωτερικά:

«Σκληρό……σε γενικές γραμμές είναι κάποια παιδιά που έχουν ένα χαρακτηριστικό παιχνίδι το οποίο είναι λίγο πιο δυναμικό».

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA