Δυο Χρυσά μετάλλια για τον Δημητριάδη στα «Αλεξάνδρεια»

by Aquafeed 24

Πανέτοιμος για μεγάλες επιτυχίες μέσα στο 2019 έδειξε ότι είναι ο πρωταθλητής της κολύμβησης Στέφανος Δημητριάδης, όπως φάνηκε από τη σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησε στη Διεθνή Κολυμβητική Συνάντηση «26α ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ» που έγινε στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.

Ο αθλητής του Ολυμπιακού και της Garmin Greece συμμετείχε στα 100 μέτρα πεταλούδα στον τελικό όπου πήρε την 1η θέση θέση με χρόνο 53.84

Ο Δημητριάδης ήταν εξαιρετικός και στα 200 μέτρα πεταλούδας και ανέβηκε και πάλι  στο πρώτο  σκαλί του βάθρου με χρόνο 2:00.64

Τα χρυσά μετάλλια του Δημητριάδη αποδεικνύουν ότι η προετοιμασία του βρίσκεται στη σωστή πορεία του ενόψει του μεγάλου στόχου που δεν είναι άλλος από τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Το «εισιτήριο» για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός θα μπορεί να το εξασφαλίσει μετά την 1η Μαρτίου του 2019 γι΄αυτό και οι πρώτοι μήνες της νέας χρονιάς θα είναι ιδιαίτερα σημαντικοί αλλά και απαιτητικοί.

Ο Δημητριάδης που κατέκτησε ένα χρυσό κι ένα χάλκινο μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες του περασμένου καλοκαιριού στην Ταραγόνα της Ισπανίας, μετέχει και στο πρόγραμμα «Υιοθετήστε έναν Αθλητή στον Δρόμο για το Τόκιο 2020» της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA