Χατζηκυριακάκης: «Έχουμε επαναπαυθεί – Να σκεφτούμε τι θέλουμε»

by Aquafeed 24

Σε σύγκριση με τα προηγούμενα παιχνίδια του, ο ΝΟ Χανίων δεν ήταν το ίδιο ανταγωνιστικός στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ και γνώρισε μια δίκαιη ήττα το Σάββατο από τον «Δικέφαλο».

Σε δηλώσεις του στο Aquafeed24 ο Μάριος Χατζηκυριακάκης, φετινό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Ηλία Μαχαίρα, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την ομάδα του η οποία έχει επαναπαυθεί στους 13 βαθμούς και πρέπει αυτό να μη γίνει συνήθεια.

Οι δηλώσεις του έμπειρου περιφερειακού

«Δυστυχώς αδικήσαμε πλήρως τους εαυτούς μας και την ομάδα. Σίγουρα υπάρχουν πολλές λέξεις για να χαρακτηρίσω την εμφάνιση της ομάδας μου με τον ΠΑΟΚ, μιας και το παιχνίδι ήταν τηλεοπτικό και το είδαν όλοι, αλλά πιστεύω ότι δεν είναι η πραγματική εικόνα μιας ομάδας που θέλει να πετύχει πράγματα. Ο ΠΑΟΚ μέσα σε οκτώ λεπτά καθάρισε το παιχνίδι και φάνηκε ότι το ήθελε πάρα πολύ περισσότερο από ότι εμείς. Συνήθως όταν είσαι στον γκρεμό πετυχαίνεις αυτό που θέλεις από την αρχή. Εμείς, έχουμε επαναπαυθεί θα έλεγα, στους 13 βαθμούς αλλά αν συνεχίσουμε έτσι θα βρεθούμε σε πολύ δύσκολη κατάσταση στη συνέχεια. Πρέπει να εμφανίσουμε το ίδιο πρόσωπο όπως στην έδρα μας και στα εκτός έδρας παιχνίδια, για να διεκδικήσουμε στη συνέχεια ότι παραπάνω μπορούμε. Ελπίζω η σημερινή εικόνα να μας γίνει μάθημα και να βάλει ο καθένας το κεφάλι κάτω και να σκεφτεί για το τι θέλουμε και τι όχι, προσωπικά, αλλά και για την ομάδα».

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA