Έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό ο Θώμογλου!

by Aquafeed 24

Τα “26α Αλεξάνδρεια” ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία, καθώς την τελευταία μέρα σημειώθηκε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ, ενώ ένας κολυμβητής έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων / Νεανίδων του Καζάν.

Το Μίτινγκ της Θεσσαλονίκης, που έλαβε χώρα στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο, ολοκληρώθηκε την Κυριακή (2/12) και δύο επιδόσεις ήταν αυτές που ξεχώρισαν. Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Ζαχαριάδης του Άρη, αφού ισοφάρισε το Πανελλήνιο ρεκόρ το πρωί της Κυριακής (2/12), στα 200 πεταλούδα, κατάφερε να το ξεπεράσει, σημειώνοντας καλύτερο χρόνο με 2:07:34, στην κατηγορία των παμπαίδων Α’. Ακόμη μία σημαντική επίδοση ήταν του Σάββα Θώμογλου, επίσης του Άρη, ο οποίος έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων / Νεανίδων του Καζάν, στα 200 πρόσθιο, καθώς σημείωσε χρόνο 2:15:23.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Βαγγέλης Βούλτσος, αναφέρθηκε στην επιτυχημένη διοργάνωση, καθώς και στο επίπεδο των κολυμβητών: “Τα “26α Αλεξάνδρεια” γνώρισαν μεγάλη επιτυχία, καθώς σημειώθηκαν δύο Πανελλήνια ρεκόρ και ένας αθλητής έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων / Νεανίδων, που θα διεξαχθεί στο Καζάν. Ο ανταγωνισμός ήταν υψηλός και είδαμε πολύ καλές επιδόσεις από τους κολυμβητές. Επόμενο γεγονός είναι το Γκραν Πρι Χριστουγέννων στο Καρπενήσι, όπου αναμένουμε να δούμε ακόμη καλύτερες επιδόσεις”.

Αναλυτικά τα επίσημα αποτελέσματα ΕΔΩ

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA