Δημήτρης Νικολαΐδης στο #AQF24: «Δεν βλέπω την ώρα να επιστρέψω στους συμπαίκτες μου»

Δεν το βάζει κάτω το... θηρίο Δημήτρης Νικολαϊδης που ανυπομονεί να επιστρέψει στην ενεργό δράση όπως δήλωσε στο #AQF24.

by Μάνος Φυρογένης

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε την Παρασκευή (23/2) η είδηση πως ο Δημήτρης Νικολαϊδης, επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με το εθνόσημο με πρόβλημα στον αντίχειρα του δεξιού του χεριού και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να το αποκαταστήσει. Σοβαρό πλήγμα για τους Πειραιώτες, λίγο πριν την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων καθώς πλέον πρέπει να πορευτούν χωρίς τον διεθνή φουνταριστό και με μοναχό καθαρόαιμο στα δύο μέτρα, τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Λούκα Λόντσαρ,

Ο ταλαντούχος φουνταριστός  πάντως, ως αυθεντικός μαχητής που είναι, δεν το βάζει κάτω και ανυπομονεί να επιστρέψει στην ενεργό δράση και να συνδράμει στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων που έχει θέσει η αρμάδα του Κόλιανιν, όπως δήλωσε στο #AQF24 μετά το… νυστέρι.

«Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Ντόχα και στον αγώνα με την Βραζιλία (σ.σ όμιλος) χτύπησα τον αντίχειρα του δεξιού μου χεριού σε μια προσπάθεια στο παιχνίδι Δεν ένιωσα ισχυρό πόνο ή κάτι πολύ σοβαρό να έχει συμβεί και μαζί με το ιατρικό team της Εθνικής μπόρεσα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα να συμμετέχω στους υπόλοιπους σημαντικούς αγώνες που έδωσε η ομάδα μας. Με την επιστροφή μου στην Ελλάδα και έπειτα από αναλυτικές ιατρικές εξετάσεις, αποδείχθηκε ότι ο τραυματισμός στο δάχτυλο μου ήταν σοβαρότερος από ότι πίστευα.

Τελικώς αποφασίστηκε να υποβληθώ άμεσα σε χειρουργική επέμβαση, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και έτσι θα αναγκαστώ να μείνω εκτός αγωνιστικής δραστηριότητας για ένα εύλογο χρονικό διάστημα που απαιτείται για την αποθεραπεία μου» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε.

«Θεωρώ χρέος μου να ευχαριστήσω τον γιατρό/χειρουργό κύριο Καραχάλιο Γεώργιο και το ιατρικό του επιτελείο, όπως επίσης και την Κολυμβητική Ομοσπονδία και την ομάδα μου τον Ολυμπιακό για το άμεσο ενδιαφέρον και την αμέριστη συμπαράσταση τους, φροντίζοντας για την γρήγορη αποκατάσταση του ζητήματός μου. Ο Ολυμπιακός όπως κάθε χρόνο είναι η ομάδα που διεκδικεί και κερδίζει τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη και δεν βλέπω την ώρα να επιστρέψω γρήγορα για να είμαι κοντά στους συμπαίκτες μου και να συμμετέχω και εγώ ενεργά στην διεκδίκηση όλων αυτών των τίτλων.

Οι τραυματισμοί είναι μέρος της ζωής των αθλητών όμως πιστεύω ότι κάθε πράγμα γίνεται για καλό και ότι αυτή η σύντομη απουσία μου, θα μου δώσει νέα ώθηση ώστε να είμαι πανέτοιμος στις υποχρεώσεις της ομάδας μου αλλά και στον μεγάλο μας στόχο. Αναφέρομαι φυσικά στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισίου, εκεί που όλοι μας στην Εθνική ομάδα, παίκτες και προπονητικό team θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για την κατάκτηση ενός μεταλλίου» κατέληξε ο Δημήτρης Νικολαΐδης.

Από μεριάς μιας να του ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει στις πισίνες δυνατότερος.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA