Χρήστος Αφρουδάκης στο #AQF24 για τα 87α γενέθλια του ΝΟ Βουλιαγμένης: «Στόχος του Ομίλου να δημιουργεί καλούς ανθρώπους και αθλητές»

Ο εμβληματικός Συνυπεύθυνος Σύμβουλος και πιστός στρατιώτης του Ομίλου αποκλειστικά στο #AQF24

by Γιώργος Χρήστου

Στα 87α γενέθλια του ΝΟ Βουλιαγμένης αναφέρθηκε ο Χρήστος Αφρουδάκης σε δηλώσεις του στο #AQF24 στεκόμενος στη μεγάλη προσφορά του Ομίλου τόσο στη τοπική κοινωνία όσο και στο άθλημα της υδατοσφαίρισης αλλά και στη σημαντική συνεισφορά των μελών του συλλόγου. Παράλληλα ο Συνυπεύθυνος Σύμβουλος του Ομίλου αναφέρθηκε για το «δέσιμο» που έχει με την αγαπημένη του Βουλιαγμένη και το έργο που θέλει να προσφέρει εθελοντικά στην ομάδα της καρδιάς του. Κλείνοντας σχολίασε την νέα γενιά γονέων και τις εκατό σκέψεις που κάνουν

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα 87α γενέθλια του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης: «Αρχικά είναι ένα σωματείο που έχει προσφέρει πάρα πολλά στη τοπική κοινωνία και στη πόλη της Βουλιαγμένης γιατί οι επιτυχίες του είναι δυσανάλογες με το μέγεθος της πόλης. Οι αθλητές σ’ όλα του τα σπορ ειδικά με το πόλο που ασχολούμαστε εμείς είτε στα άλλα water’s sports είναι πάρα πολύ υψηλές και αποδεικνύουν σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο την ποιότητα των αθλητών που βγάζει. Είναι ένα αμιγώς αθλητικό σωματείο το οποίο θα τολμούσα να πω υποστηρίζεται από τα μέλη του παρόλο που θα έλεγα αρκετά μέλη δε ξέρουν το πόσο σημαντική είναι η συνδρομή τους για τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης και τις αθλητικές του ακαδημίες. Πρέπει να νιώθουν πολλοί τυχεροί που απολαμβάνουν μια τέτοια τοποθεσία στη πρωτεύουσα της πόλης. Στόχος του Ομίλου από ανθρώπους που έχουν βάλει την κουλτούρα τους και την νοοτροπία τους όπως ο Γιάννης Γιαννουρής είναι πάντα να δημιουργεί καλούς ανθρώπους, καλούς αθλητές και να τροφοδοτεί την ανδρική και την γυναικεία ομάδα και παράλληλα τις Εθνικές ομάδες. Αυτός είναι ο στόχος που παραμένει αναλλοίωτος εδώ και πάρα πολλά χρόνια άλλες φορές με μεγαλύτερη επιτυχία και άλλες με λιγότερη όπως είναι φυσιολογικό».

Για την αγάπη του για τον ΝΟΒ: «Σε προσωπικό επίπεδο είναι γνωστό σ’ όλους τα συναισθήματα που τρέφω για τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης είναι πάρα πολλά και γι’ αυτό προσφέρω εθελοντικά τις υπηρεσίες μου και γι’ αυτό επέλεξα τα τελευταία χρόνια της αθλητικής μου καριέρας να είμαι στο ΝΟΒ. Θα συνεχίσω να το κάνω όσο έχω το κουράγιο και τις αντοχές μου να μπορέσουμε να μεγαλώνουμε καλούς ανθρώπους και καλούς αθλητές».

Για το «δέσιμο» με τον ΝΟ Βουλιαγμένης αλλά και το γεγονός ότι είναι πιστός «στρατιώτης» του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια: «Έχω περάσει αθλητικά και απ’ άλλες ομάδες τις οποίες δεν υποτιμώ σε καμία περίπτωση αλλά σίγουρα με την ομάδα που «δένομαι» περισσότερο είναι ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης για τους λόγους που ανέφερες. Πάντα προσπαθώ σαν χαρακτήρας λίγο όσο το επιτρέπει η φύση του ανθρώπου να είμαι αντικειμενικός και σκληρός κριτικής απέναντι στον Όμιλο αλλά και στον τρόπο λειτουργίας μας γιατί μόνο έτσι γινόμαστε καλύτεροι. Βασικό συστατικό του Ομίλου είναι η αξιοκρατία και το κομμάτι της εκπαίδευσης πρώτα σαν άνθρωποι και μετά σαν αθλητές».

Για την νέα γενιά γονιών σχολίασε: «Θα τολμήσω να πω να σπάσουν μερικά αυγά ότι δυστυχώς η νέα γενιά γονέων είναι λίγο ιδιαίτερη και δε βοηθάει προς αυτή τη κατεύθυνση, όχι μόνο του ΝΟ Βουλιαγμένης, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Αυτό που πρέπει να καταλάβουν όλοι οι γονείς ανεξάρτητα αν είναι στον Όμιλο της Βουλιαγμένης, αν είναι σε άλλο αθλητικό σωματείο, αν είναι στο πόλο ή σε οποιοδήποτε άλλο άθλημα ότι πρέπει να αφήσουν τα παιδιά μέσα από τον αθλητισμό να σκληραγωγηθούν, να πειθαρχήσουν και να απολαύσουν όλα αυτά που χαρισματικά μας προσφέρει ο αθλητισμός και ο πρωταθλητισμός χωρίς δεύτερες, τρίτες, τέταρτες, πέμπτες, εκατό σκέψεις που κάνει ο κάθε γονέας στη σημερινή εποχή».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA