Σημαντικό πλήγμα με Δημήτρη Νικολαΐδη για τον Ολυμπιακό

Εκτός δράσης για περίπου τρεις μήνες ο διεθνής φουνταριστός

by Γιώργος Χρήστου

Τις υπηρεσίες του Δημήτρη Νικολαΐδη θα στερηθεί για περίπου τους επόμενους τρεις μήνες ο Ολυμπιακός. Ο διεθνής φουνταριστός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μετά τον σοβαρό τραυματισμό που αποκόμισε στον ωλένιο σύνδεσμο του δεξιού αντίχειρα από την Εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Ντόχα.

Ο Δημήτρης Νικολαΐδης θα απουσιάσει στο σημαντικό διάστημα της σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη και τους αγώνες του Ολυμπιακού για τα προημιτελικά του LEN Champions League. Ο νεαρός φουνταριστός ενδέχεται να προλάβει τις δύο τελευταίες αγωνιστικές των προημιτελικών, ενώ θα είναι ετοιμοπόλεμος στο Final 4 της διοργάνωσης εφόσον ο Ολυμπιακός δώσει το «παρών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε την Παρασκευή (23/2), ο Δημήτρης Νικολαΐδης. Ο διεθνής φουνταριστός της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, μετά από σοβαρό τραυματισμό που αποκόμισε με την Εθνική μας ομάδα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα, υποβλήθηκε σε χειρουργική αποκατάσταση ωλένιου συνδέσμου στον δεξί αντίχειρα, από τον ιατρό μας, κ. Γιώργο-Γρηγόρη Καραχάλιο, στο Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου.

Ο Ολυμπιακός θα στερηθεί τις πολύτιμες υπηρεσίες του Δημήτρη Νικολαΐδη για διάστημα περίπου 2,5 με τρεις μήνες, στο σημαντικότερο διάστημα, δηλαδή, της σεζόν! Για δεύτερη διαδοχική χρονιά, σε ένα κομβικό χρονικό διάστημα, σε Ελλάδα και Ευρώπη, οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνίζονται ξανά μόλις με έναν φουνταριστό και θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μια σοβαρή έλλειψη στην νευραλγική θέση των φουνταριστών. Ο διεθνής φουνταριστός θα προλάβει το Final-4 του Champions League, εφόσον ο Ολυμπιακός δώσει το «παρών», όπως κάθε χρόνο, ενώ ενδέχεται να είναι έτοιμος και στις δύο τελευταίες αγωνιστικές των προημιτελικών.

Η οικογένεια του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. εύχεται ταχεία ανάρρωση στον Δημήτρη. «Σιδερένιος», γρήγορα κοντά μας!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA