Δημήτρης Μπλάνας στο #AQF24: «Μια δύσκολη και δυνατή σειρά κόντρα στον ΝΑΟ Κέρκυρας»

Παράλληλα ο τεχνικός της Λάρισας τόνισε ότι το πλεονέκτημα έδρας ναι μεν υπάρχει αλλά σ’ αυτό το σημείο δεν είναι το σημείο που θα κρίνει τους αγώνες αλλά το πόσο είναι έτοιμες οι ομάδες ψυχολογικά και πόσο θέλουν να ανέβουν στην Α1!

by Γιώργος Χρήστου

Δύσκολη και δυνατή σειρά χαρακτήρισε ο Δημήτρης Μπλάνας σε δηλώσεις του στο #AQF24 τις αναμετρήσεις με τον ΝΑΟ Κέρκυρας για την ημιτελική φάση της Α2 Ανδρών που θα κρίνουν την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια. Παράλληλα ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε στα σημεία που κρίνουν τέτοιους αγώνες κομβικής σημασίας για δύο ομάδες που γνωρίζονται πάρα πολύ καλά μεταξύ τους, ενώ επισήμανε ότι το πλεονέκτημα έδρας δεν παίζει μεγάλο ρόλο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον πρωταρχικό στόχο του ΝΟ Λάρισας στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών: «Επειδή είχαμε κάποιες ανακατατάξεις στο ρόστερ καθώς κάποια έμπειρα παιδιά που είχαν ενεργό ρόλο έφυγαν από το σύλλογο. Είχαμε πει ότι η αναβάθμιση θα γίνει μέσα από τις ακαδημίες μας και στόχος ήταν η τετράδα. Από εκεί και πέρα όταν φτάνεις εκεί τα διεκδικείς όλα. Δεν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις».

Για τους επερχόμενους αγώνες κόντρα στον ΝΑΟ Κέρκυρας που θα κρίνουν την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια: «Γνωριζόμαστε πάρα πολύ καλά με τον ΝΑΟ Κέρκυρας καθώς ήμασταν στο ίδιο όμιλο αλλά και είμαστε αντίπαλοι αρκετά χρόνια. Δεν υπάρχει κάτι κρυφό ή μυστικό ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο καθένας γνωρίζει τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητές του. Νομίζω θα είναι μια αρκετά δύσκολη και δυνατή σειρά».

Για το αν παίζει ρόλο ότι ο ΝΟ Λάρισας έχει το πλεονέκτημα έδρας και που θα κριθεί η σειρά: «Το αβαντάζ υπάρχει στο κομμάτι της έδρας ή της διαχείρισης του αποτελέσματος. Τώρα στο πόλο το πλεονέκτημα έδρας ναι μεν υπάρχει αλλά σ’ αυτό το σημείο δεν είναι το σημείο που θα κρίνει τους αγώνες αλλά το πόσο είναι έτοιμες οι ομάδες ψυχολογικά και πόσο θέλουν να ανέβουν στην Α1. Είναι ιδιαίτερα παιχνίδια, είναι τελικοί. Σίγουρα θέλει με διαφορετική προσέγγιση και διαχείριση στο κομμάτι της ψυχολογίας. Όπως θα παίξει ρόλο η κάθε λεπτομέρεια καθώς έχουμε απέναντι μας μια έμπειρη ομάδα που διαθέτει ποιοτικούς αθλητές. Μια ομάδα που έχει την βάση της τα τελευταία χρόνια όπως κι εμείς και με πινελιές ποιοτικών μεταγραφών έχει ανεβάσει το επίπεδο της».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA