Νίκος Τούμπουρος στο #AQF24: «Η ομάδα έδειξε μεγάλη πρόοδο μέση στη χρονιά»!

Παράλληλα ο αρχηγός της ομάδας του Ηλυσιακού αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, υποστηρίζοντας πως θα πάρει σε λίγες μέρες την τελική του απόφαση αλλά για την αγάπη που έλαβε από τους ανθρώπους του χώρου!

by Γιώργος Χρήστου

Τον απολογισμό της χρονιάς έκανε ο Νίκος Τούμπουρος σε δηλώσεις του στο #AQF24 τονίζοντας ότι ο Ηλυσιακός έδειξε μεγάλη πρόοδο μέσα στη χρονιά και έχουν μπει οι βάσεις για τον μέλλον του συλλόγου. Παράλληλα ο αρχηγός της ομάδας των Ιλισίων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, υποστηρίζοντας πως θα πάρει σε λίγες μέρες την τελική του απόφαση αλλά για την αγάπη που έλαβε από τους ανθρώπους του χώρου!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την πορεία του Ηλυσιακού στο φετινό πρωτάθλημα της Α2: «Η ομάδα είχε πάρα πολύ μεγάλη πρόοδο μέσα στη χρονιά. Η αλήθεια είναι κάπως έτσι περιμέναμε να πάει η σεζόν. Μια καινούργια ομάδα σε σύνθεση αλλά και ηλικιακά. Φαινόταν από τις προπονήσεις και όπως πέρναγαν οι μήνες ότι η ομάδα είχε βελτίωση και ήθελε κάποια αποτελέσματα προκειμένου να κερδίσει αυτοπεποίθηση. Προϊόντος του χρόνου έπαιρνε τα αποτελέσματα παίζοντας ωραίο πόλο, επιλέγοντας να παίξει το δικό της πόλο και δε συμβιβαζόταν και δε προσαρμοζόταν στον αντίπαλο. Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό και ίσως από τις νίκες.

Για την παρακαταθήκη που έχει μπει για το μέλλον του συλλόγου: «Αυτό έχει να κάνει με την νοοτροπία που έχουν τα παιδιά έχοντας παίξει ένα χρόνο στην Α2 αλλά και τις εμπειρίες που έχουν αποκτήσει καθώς για τα περισσότερα παιδιά ήταν η πρώτη χρονιά σε επίπεδο Ανδρών».

Για το γεγονός ότι το πρωτάθλημα της Α2 δε παρουσίασε την ποιότητα των προηγούμενων χρόνων: «Το πρωτάθλημα ήταν ανταγωνιστικό, όμως επειδή έχω ζήσει πολλά πρωταθλήματα της Α2 θεωρώ ότι δεν ήταν τόσο ποιοτικό όσο τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό έχει να κάνει με το πλήθος των ομάδων τόσο στην Α1 όσο και στην Α2. Σίγουρα ήταν ανταγωνιστικό διότι ακόμα και τώρα δε μπορούμε να πούμε με σιγουριά οι δύο ομάδες που ξεχωρίσουν ότι θα ανέβουν ενδεχομένως. Θεωρώ ότι η Α1 έχει ένα κομμάτι της Α2 αναγκαστικά και η Α2 της Β’ Εθνικής. Οι ομάδες ήταν σε καλό ανταγωνιστικό επίπεδο αλλά όχι των προηγούμενων χρόνων. Είναι φυσιολογικό γιατί είναι πολλές οι ομάδες»

Για την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και οι δεύτερες σκέψεις που κάνει: «Η αλήθεια είναι μετά το παιχνίδι με το ΝΟ Λάρισας όντως μίλησα στα παιδιά στα αποδυτήρια όπως κάνω σε κάθε αγώνα μετά το παιχνίδι. Δεν επικεντρωθήκαμε καθόλου στο αγωνιστικό κομμάτι διότι κάναμε τον απολογισμό της χρονιάς. Είπα ότι ήμουν πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών και δεν έχω κανένα παράπονο. Ήμασταν εκεί σε κάθε προπόνηση με συγκέντρωση και πολλοί τίμιοι με τους εαυτούς μας. Στο τέλος τους ανέφερα ότι κατά 99% θα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη σκέψη την κάνω πολύ καιρό όπως κάθε αθλητής από μια ηλικία και μετά. Επίσης η αλήθεια είναι μετά απ’ αυτή μου την απόφαση κατά κάποιο τρόπο μαθεύτηκε έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα από συμπαίκτες, αθλητές, προπονητές και παράγοντες που δείχνουν τη στήριξη και την αγάπη τους στο πρόσωπό μου κι αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Είναι πιο σημαντικό από κάθε νίκη και με βάζει σε σκέψεις για το αν τελικά σταματήσω ή συνεχίσω. Πολύ σύντομα θα αποφασίσω. Είναι όμορφο αυτό που έχεις στο μυαλό σου να στο επιβεβαιώνουν οι φίλοι, οι συναθλητές και οι «αντίπαλοί» σου. Βλέπεις ότι τελικά είχες ένα αντίκτυπο σ’ αυτό το χώρο και ενδεχομένως και τις ζωές κάποιων ανθρώπων που αυτό είναι σπουδαίο».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA