Δημήτρης Δασκαλόπουλος στο #AQF24: «Μας «πόνεσε» η σημερινή ήττα, η ομάδα πρέπει να αλλάξει αγωνιστική συμπεριφορά»

by Γιώργος Χρήστου

Στις επιπόλαιες επιλογές των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο οφείλει την ήττα από τον ΟΦΗ ο Δημήτρης Δασκαλόπουλος στο #AQF24 για την 9η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Α2 Ανδρών. Παράλληλα ο τεχνικός του Άρη τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να αλλάξει αγωνιστική συμπεριφορά, ενώ επισήμανε πως η ήττα από στους Κρητικούς «πόνεσε» τους Νικαιώτες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ήττα με ανατροπή από τον ΟΦΗ: «Για άλλη μια φορά οι επιπόλαιες επιλογές σε τρίτη και τέταρτη περίοδο στην επίθεση έδωσαν δικαίωμα στον αντίπαλο να πάρει κεφάλι στο σκορ και να διαχειριστεί το υπέρ του αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια έχουμε μπροστά μας παιχνίδια που μας ενδιαφέρουν και θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τα λάθη μας για να βγάλουμε ένα πιο θετικό πρόσωπο στο νερό».

Για το τι πρέπει να αλλάξει η ομάδα για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Η ομάδα πρέπει να αλλάξει αγωνιστική συμπεριφορά και να βγάζει το πάθος και την ομαδικότητα που έχει στην προπόνηση και στα επίσημα παιχνίδια. Νομίζω ότι το σημερινό μας πόνεσε όλους και η επόμενη μέρα είναι πολύ ξεκάθαρη για το τι πρέπει να κάνουμε πλέον όλοι μας».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA