Σε μία λαμπρή τελετή με προσωπικότητες από τον πολιτικό και επιχειρηματικό χώρο που πραγματοποιήθηκε στην Βρετανική Πρεσβεία παρουσία της Πρέσβεως KateSmith και του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Κυριάκου Μητσοτάκη, το καταξιωμένο multisport event SpetsesminiMarathon (SmM)κατέκτησε άλλη μία διάκριση στα European Business Awards sponsored by RSM.

Η διοργάνωση του SpetsesminiMarathon αποτελεί τη μεγαλύτερη multisport διοργάνωση στη χώρα μας, συμβάλλοντας σημαντικά στην διαμόρφωση ενός νέου τουριστικού προϊόντος, του αθλητικού τουρισμού, και στην προβολή τόσο των Σπετσών όσο και ολόκληρης της χώρας. Πάνω από 18.000 άνθρωποι, από 32 χώρες, συμμετείχαν στα αθλητικά δρώμενα κατά την περσινή διοργάνωση, με τον αριθμό να αναμένεται να αυξηθεί κατά το 2018.

Κατά την παραλαβή του βραβείου, η Ιδρύτρια του θεσμού και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Δρ. Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη δήλωσε: «Η βράβευση μας για 3η χρονιά σε έναν διεθνώς αναγνωρισμένο θεσμό είναι αφιερωμένη στις Σπέτσες, στο Δήμο, τους τοπικούς φορείς, τους δημότες και τους εθελοντές που έχουν αγκαλιάσει το SpetsesminiMarathon, μία διοργάνωση που πλέον αποτελεί διεθνές πρότυπο και ορόσημο στους τομείς του αθλητισμού, του τουρισμού και του πολιτισμού. Το όραμα και η δέσμευσή μου για τη δημιουργία στέρεων brands, με μακροχρόνιο στρατηγικό πλάνο, συγκεκριμένες αξίες και φιλοσοφία αποτέλεσαν την ιδανική βάση για την επιτυχία της διοργάνωσης».

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Σπετσών κ. Παναγιώτης Λυράκης, τόνισε τα ακόλουθα: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την κ. Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη για την πολύτιμη συμβολή της στην ανάπτυξη και προβολή του νησιού μας αλλά και τους Σπετσιώτες για την καθοριστική συνεισφορά τους. Σας περιμένουμε όλους στις Σπέτσες!»

Το φετινό SpetsesminiMarathon θα διεξαχθεί 5-7 Οκτωβρίου 2018 και οι συμμετοχές θα ανοίξουν την 1η Ιουνίου, ενώ παράλληλα η Οργανωτική Επιτροπή προετοιμάζεται για το Spetsathlonπου θα διεξαχθεί 11-13 Μαΐου.

Facebook Comments