Επίσκεψη στο περίπτερο του Α.Σ. ΠΑΟΚ στη ΔΕΘ πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης 12 Σεπτεμβρίου αντιπροσωπεία της ανδρικής ομάδας πόλο ανδρών, με επικεφαλής τον Γενικό Αρχηγό του Υγρού Στίβου κ. Γιάννη Ελευθεριάδη και τους αθλητές Γιάννη Κεχαλάρη, Κωνσταντίνο Κουλούρη, Άρια Σολεϊμάνιπακ και Γιουράι Ζάτοβιτς.

Οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με μικρούς φίλους του Συλλόγου και να τους ενημερώσουν για το άθλημα του πόλο, ενώ κάλεσαν από την πλευρά τους και αυτοί τους φίλους του ΠΑΟΚ να αγοράσουν τις κάρτες διαρκείας της νέας περιόδου, ώστε όλοι μαζί να πετύχουν το καλύτερο δυνατό τη νέα σεζόν.

Παράλληλα, η πρώτη ομάδα, καθώς και οι Υποδομές του τμήματος Υδατοσφαίρισης Γυναικών του Α.Σ. ΠΑΟΚ ξεκίνησαν την προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Η ομάδα γυναικών, με στόχο να είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α2, θα πραγματοποιήσει μεταγραφές που θα ενισχύσουν το σύνολο της Χρύσας Χατζέλη, ενώ τα μικρότερα ηλικιακά τμήματα δουλεύουν μεθοδικά, με υπομονή και επιμονή, μέχρι την έναρξη των πρωταθλημάτων τους.

Facebook Comments