Παίζουν το ντέρμπι και μετά απολογούνται για τις βιαιοπραγίες μεταξύ τους!

by Aquafeed 24

Γεμάτη είναι η λίστα με τις επερχόμενες απολογίες της 10ης Νοεμβρίου, καθώς η αθλητική δικαστής, έχει καλέσει παίκτες από Α1 γυναικών και Α1 ανδρών.

Σε γυναικείο επίπεδο η αθλητική δικαστής κάλεσε σε απολογία τις παίκτριες του ΑΝΟΓ, Μαμόγλου Άννα και Γρηγοροπούλου Έλενα, καθώς και τις αθλήτριες του Εθνικού, Δουρέκα Αδαμαντία, Φραγκιουδάκη Νόρμα και Μιχαηλίδου Κάτια, για τις βιαιοπραγίες που σημειώθηκαν στο τουρνουά «Α. Τσαταλιός» στις 8/10/2017.

Να σημειωθεί ότι η αναμέτρηση Εθνικός-ΑΝΟΓ για την Α1 γυναικών είναι προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σάββατο, οπότε οι συγκεκριμένες παίκτριες θα αγωνιστούν κανονικά στο παιχνίδι και θα τιμωρηθούν (εάν τιμωρηθούν) έπειτα.

Την ίδια ημέρα, θα απολογηθεί για την εξύβριση στα θεία ο αθλητής του Υδραϊκού, Κωνσταντίνος Βιτέλλας, ο οποίος αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα στην εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στον ΝΟ Χίου Astra Airlines, ενώ ο παίκτης έχει εκτίσει ήδη μια αγωνιστική τιμωρίας και αναμένεται να του επιβληθεί παραπάνω ποινή λόγω του συγκεκριμένου γεγονότος.

Από το ίδιο παιχνίδι, σε απολογία κλήθηκε ο τεχνικός του ΝΟ Χίου Astra Airlines, Μιχάλης Λαζαρίδης, ο οποίος εκτελώντας χρέη εφόρου εκείνη την ημέρα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα.

 

 

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA