Δάνδολος: «Στόχος να καθιερωθεί η ΑΕΚ στην Α1»!

by Aquafeed 24

Απόλυτα έτοιμη είναι η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης της ΑΕΚ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής ώστε να κάνει ακόμα ένα βήμα προς την Α1 Εθνική κατηγορία.

Η ομάδα του Κωνσταντίνου Δάνδολου θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με τους αγώνες της Α’ Φάσης στον 1ο Όμιλο της Αττικής με αντιπάλους τον Ιωνικό Νίκαιας, τον Ναυτικό Όμιλο Αγίου Νικολάου και τον Άρη Νίκαιας.

Ο τεχνικός της ομάδας, μίλησε για τον μεγάλο στόχο της «Ένωσης» που είναι η άνοδος και η καθιέρωση στην Α1 ανδρών:

«Η ομάδα μας φέτος ενισχύθηκε με την παρουσία έμπειρων παικτών και έχει σκοπό να επαναλάβει την επιτυχία της περασμένης χρονιάς ώστε να πετύχουμε τον απώτερο στόχο μας, ο οποίος είναι η καθιέρωση της ΑΕΚ στην Α1 Εθνική κατηγορία. Έχουμε δουλέψει σκληρά όλο το χειμώνα και είμαι βέβαιος ότι αυτό θα φανεί στους αγώνες. Περιμένουμε τη συμπαράσταση του κόσμου της ΑΕΚ ώστε να πανηγυρίσουν μαζί μας νίκες και στον υγρό στίβο που τόσο πολύ έλειπε από την ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια».

Ο έφορος της ΑΕΚ κ. Πάνος Μιχαλόπουλος και ο αρχηγός των αγωνιστικών τμημάτων κ. Γιώργος Κιρμίζογλου ανέφεραν: «Ακόμα μια αγωνιστική χρονιά ξεκινάει για το ανδρικό τμήμα υδατοσφαίρισης της ΑΕΚ. Έχουμε πάντα στόχο την Α1 και θέλουμε να φτάσουμε εκεί ως πρωταθλητές σε όλες τις κατηγορίες στις οποίες θα συμμετέχουμε. Έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα από το μηδέν, χωρίς εξαγορές άλλων ΑΦΜ, χωρίς να επιβαρύνουμε σε κανένα βήμα τη μάνα ΑΕΚ. Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, τους αθλητές, τους προπονητές και τον κόσμο της ΑΕΚ, ο οποίος μας στηρίζει παντού, ακόμα και στη Θεσσαλονίκη όπου πήραμε το 2018 το πρώτο μας πρωτάθλημα. Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο κ. Αλεξίου, τη διοίκηση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ και τον γενικό αρχηγό κ. Νίκο Δευτεραίο για την εμπιστοσύνη τους καθώς και όλο το στελεχιακό δυναμικό της ερασιτεχνικής. Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε την ΚΑΕ ΑΕΚ για την έμπρακτη παροχή υπηρεσιών προς τους αθλητές μας, την ΠΑΕ ΑΕΚ και τους επικεφαλής όλων των τμημάτων της ΑΕΚ για την υποστήριξη τους από τη δημιουργία μας εδώ και ένα χρόνο. Σας διαβεβαιώνουμε όλους ότι θα συνεχίσουμε με επιμονή και υπομονή ώστε να δούμε τα κιτρινόμαυρα σκουφιά με το δικέφαλο να πρωταγωνιστούν σε όλα τα κολυμβητήρια στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Όνειρο και στόχο μας είναι η κατασκευή ενός δικού μας κολυμβητικού κέντρου ώστε να αναπτυχθούν οι ακαδημίες μας και όλα τα αθλήματα του υγρού στίβου σε γερές βάσεις, στο δικό μας σπίτι. Είμαστε αισιόδοξοι ότι σύντομα θα έχουμε ευχάριστα νέα και η ΑΕΚ θα μπει σε νέα εποχή αφού μετά το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και τα ερασιτεχνικά αθλήματα, θα αποκτήσει και το δικό της κολυμβητήριο. Όλοι στη Νίκαια για να φωνάξουμε για την ΑΕΚ και στις πισίνες!».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA